reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Witam sie z rana :)
Cos u nas dzis sie szaro zrobilo na dworku, mam nadzieje ze tylko chwilowo i jeszcze dzien nie jest na straconej pozycji :)

Dzis ide na wizyte na nfz tak praktycznie pro forma, po wyniki badan :)

A stamtad juz blisko do sklepow z lozkami ;) jak obiecalam wczoraj tak zrobie ;)

Kropku jak tam sie czujecie?

cześć dziewczynki :)

u nas dziś pochmurnie aż sie z łóżka wstać nie chciało :(

noc cała przespana boleści ustały nastał poniedziałek i juz czuje się bezpieczniej bo w razie czego zawsze mogę do mojej lekarki podjechać :)

powiem tylko w skrócie ze miałam z rana bardzo nieprzyjemna przygodę wczoraj na obiad dużo buraków zjadłam i dziś rano jak sikalam i zobaczyłam zabarwiony mocz na bordowo to aż mi serce na moment stanęło oczywiście sekunda i juz wiedziałam o co chodzi ale ten moment kiedy to zobaczyłam to tysiąc myśli mi się przewinęło przez głowę ... aż się poryczalam jak się uspokoiłam...

mam nadzieje ze wam tydzień spokojniej się zaczął :)
miłego dnia dla wszystkich :)

Dziewczyny juz mamy mam dwa pytania:)

Kupilam na komary Ziaje antybzz i dopiero w domu zauwazylam ze jest od 12 miesiaca zycia a moja corcia dopiero skonczyla 10. I co byscie zrobily na moim miejscu? Zamienily na cos innego czy zostawily i uzywaly?

I druga sprawa, jakie polecacie butki do pierwszych kroczkow?

Choco ja bym posmarowala tez tak mialam nie raz.
Kropek heh umnie tydzień zaczął się ospa u córki wczoraj miała 4 pryszczyki a dzisiaj jak muchomorek wygląda . Właśnie się zbieram do lekarza .

reklama
Witam się poniedziałkowo :)

Odliczam już dni do zwolnienia, jeszcze 8 dni mi zostało :)

Naoglądałam się ostatnio ekstremalnych porodów w tv i się przestraszyłam... Czy można się jeszcze wycofać? ;)

Do góry