reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Super bo troche sie tym przejmowalam a ona przeciez biedna nie to rozumie i to nie jej wina :)

A pochwalę się ze dziś sama wstała z siadu i sama stała dłuższą chwilę :) czekamy kiedy tak że stania właśnie sama pójdzie ;)

reklama
No właśnie kropek!!!!!
Dziewczyny a czy wy też już odczuwacie twardnienie pod pepkiem ?? Jakieś cm od pępka mam takie twarde możliwe żeby się już tak wszystko rozroslo ??

Choco tylko patrzeć jak córeczka wyruszy :-) Moja Nika stała tak do pierwszych urodzin. Zaczęła chodzić w filmowym stylu. Do dnia urodzin pilnowała kanapy. No nawet kroku przy niej nie zrobiła, tylko stała. W dniu roczku ruszyła...hahaha...a ja myślałam,że tak się nie zdarza, bo starsza miała inny schemat nauki chodu :happy: Brawa dla Twojej córeńki! :tak:

Bozienko
z tymi zaparciami to jest masakra. Miałam w pierwszej i tej ostatniej ciąży. Może jakieś siemię lniane pij co rano na ochronę jelit? :sorry:

Kropek ja też czekam na wieści :sorry:

Magda a fujjjjjjjjjj jak bym tylko zobaczyła siemie to bym w kibelku wyladowala ;-) ja nie miałam ani w jednej ani w drugiej dopiero w tej ale to już przechodzi siebie dosłownie ;-)

reklama
hej dziewczyny zasnęłam ;) wlasnie sie obudzilam bo budzik na luteinkę zadzwonił na razie ustało :) może dobrze ze nie szalałam juz w szpitalu bo bym się jeszcze bardziej nakręcala. oby nie powróciło jak coś to jutro pójdę kontrolnie a jak nie to w sobotę mam wizyte to mojej lekarce o tym wspomnę :) na razie się ciesze ze jest ok i żeby tak zostało :) w każdym razie dziękuję za wsparcie i bozienka24 dzięki za chęć podwózki:*

Do góry