reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

U mnie chwilka spokoju. Musze jeszcze ubrania dziewczynkom na show do szkoły przygotować, ale to później :happy:

Od jutra zaczynam jeść co 3 równe godziny, bo cukry zaczynają szaleć. Na szczęście innych objawów dalej nie mam :tak:

Choco też miewam ostatnio takie dni i tak na prawdę to wiem,że reaguję nieadekwatnie do sytuacji, więc jeszcze bardziej mnie to wkurza :-p Aż czasem śmiać mi się chce z siebie samej :-D

Migotka zdrówka dla Twojego :tak: Mój ma się lepiej, ale wczoraj mnie wkurzył i mam go na razie dość ;-p

Bozienko
współczuję mdłości :sorry: Ale nie znikaj na zbyt długo, boi się wtedy martwię kochana :happy:

Demolka ja mam ogólnie duży brzuch, ale już czuję takie wypchanie ciążowe :eek: Nic tylko się cieszyć,że maluszki rosną :tak: Mój biust jest kompletnie nie czuły :-D Zero jakichkolwiek zmian, ale np z I córką miałam mega szybki wzrost :tak:

Aschlee jak dobrze czytać,że plamienia się uspokoiły! Oby tak dalej kochana :tak: No i jak też czekam, co to za niespodzianka :-p

Retromama ja doskonale rozumiem co czujesz. W moim przypadku żaden etap tej ciąży nie będzie bezpieczny. Mimo to, słucham męża, który ciągle powtarza,że mam nie snuć najgorszych wizji, tak jakbym z góry zakładała,że może być tylko źle. Więc cieszę się mimo wszystko. Tenb strach jest ciągle i nie ma takiej minuty, w której bym się nie bała, ale mimo to staram się cieszyć tą ciążą jak tylko mogę :tak: Trzymaj się kochana i postaraj się jednak nie zakładać tego najgorszego. :happy:

Madziu ja bym wolała mieć mniejsze piersi, bo choć mnie nie bolą, to i tak denerwują :-D

reklama
No to trochę was nasrobilam ;-)
Magda :-D miło mi się zrobiło ale się nie martw jak by mi się coś działo odrazu bym wam dala znać :-)
Co do ciuszków zaciasnych juz mi się robią ;-) a piersi zauważyłam że wystartowały ostatnio strasznie i bolą coraz bardziej najgorzej jak się córa przytula ale musze wytrzymać nie raz w nocy się obudze bo jakoś sobie przygniote a oprucz tego to mrowieja i czuje je cały czas

A ja mam dziś ciężki dzień... cały czas boli mnie brzuch czuje takie jakby skurcze w podbrzuszu ale takie mocne ze aż mnie całą skręca i powoli zaczynam się zastanawiać nad wizyta w szpitalu:( nie chce panikować ale nie chce też czegoś z bagatelizować :( nie wiem co się dzieje :(

męża nie ma wróci do domu za godzinę jak nie przejdzie to chyba pojadę :( sama sie nawet nie wybieram bo jak mnie skręci podczas jazdy to nie wiem co zrobię :( co jakieś 15-20 min mnie skręci i spokój :( i tak od ok 3h:(

Kropek kochana dla swietego spokoju chocby jedz i sprawdz skad te bole...

Mnie dzis na cytryn i chrzan wzielo [emoji15]

reklama
Do góry