reklama
dosiasamosia
Fanka BB :)
ja mam zrobione już wszystko morfologia, mocz, grupa krwi, toksoplazmoza , różyczka , kila, HIV itd Dzisiaj mam na wizycie mieć założoną kartę ciąży, dzisiaj wg OM 10+0 i jestem przerażona tym co dziś przeczytałam na tej grupie.Teraz to i ja zastanawiam się czy lekarka nie za szybko zleciła mi te wszystkie badania….Wy już byłyście na morfologii?
wenus018
Ja już po wizycie serduszko bije tylko jest 1,5cm krwiak z którego było krwawienie w pt
Ja teraz dostałam skierowanie na te wszystkie badania, więc w najbliższym czasie pójdę a 5go sierpnia mam prenatalne i tydzień wcześniej krew do testu Pappa.Teraz to i ja zastanawiam się czy lekarka nie za szybko zleciła mi te wszystkie badania….Wy już byłyście na morfologii?
mamy taką samą różnice wieku wiem że są większe ale zastanawiam się jak to będzieCześć, dziewczyny!
Podczytuję wątek od początku, ale ciągle obawiałam się odezwać. Wszystkim Wam mocno kibicuję i mam nadzieję, że będą tutaj już same dobre wiadomości!
lyanna94 bardzo mi przykro. Gdybyś chciała porozmawiać lub o coś zapytać, daj znać.
Ja mam za sobą dwie straty i jedną ciążę biochemiczną. Robiłam wszelkie możliwe badania, które w sumie nic nie wykryły. Potem udało się szczęśliwie urodzić synka i mam żywiołowego 5 latka w domu. A teraz chcieliśmy spróbować z drugim dzieckiem. I dziś ujrzeliśmy pięknie bijące serduszko (według USG 8t0d). W sobotę zaczęłam trochę plamić i byłam już gotowa na najgorsze, ale okazało się, że to mały krwiak, a z maluchem wszystko dobrze.
Miłego dnia!
ja byłam na pierwszej wizycie 27/06 i następna umówiona na 18/07. Na tą wizytę mam komplet dostarczyć komplet wyników badań i z tego co rozmawiałam z moim lekarzem prowadzącym to te wszystkie badania są po to aby założyć kartę ciąży. Tak jest podobno wg przepisów na NFZ. Na tej wizycie 18/07 będę miała 8t+4Teraz to i ja zastanawiam się czy lekarka nie za szybko zleciła mi te wszystkie badania….Wy już byłyście na morfologii?
Też mnie to zastanawia Chociaż jak o tym myślałam, to zdecydowanie nie nadaję się do małej różnicy wieku między dziećmi, mimo że zapewne ma to też sporo plusów.mamy taką samą różnice wieku wiem że są większe ale zastanawiam się jak to będzie
Krateczka
Ja już miałam założona kartę ciąży przy ostatniej wizycie ( drugiej).ja byłam na pierwszej wizycie 27/06 i następna umówiona na 18/07. Na tą wizytę mam komplet dostarczyć komplet wyników badań i z tego co rozmawiałam z moim lekarzem prowadzącym to te wszystkie badania są po to aby założyć kartę ciąży. Tak jest podobno wg przepisów na NFZ. Na tej wizycie 18/07 będę miała 8t+4
Paulina9525
A przed prenatalnymi masz jeszcze wizytę u swojego ginekologa? Czy dopiero poJa teraz dostałam skierowanie na te wszystkie badania, więc w najbliższym czasie pójdę a 5go sierpnia mam prenatalne i tydzień wcześniej krew do testu Pappa.
reklama
Byłam dzisiaj i następna wizyta to już prenatalne, czyli za 4 tygodnie, na nie mam przyjść z kompletem tych badań.A przed prenatalnymi masz jeszcze wizytę u swojego ginekologa? Czy dopiero po
To była moja 3 wizyta, poleciałam pierwszy raz po pozytywnym teście, mimo że nic jeszcze nie było widać, bo biorąc pod uwagę moją historię od razu obstawił mnie lekami.