reklama
Ha ha mój brzuszek się zaokrąglił ale to nie z powodu ciazy tylko zaparc... Wcześniej nie miałam z tym problemu a teraz jest strasznie. Staram się jeść suszone śliwki, otręby, siemie lniane i nicDziewczyny które są w 8tc czy zaokrągla się wam już lekko brzuszek? Jak tak to napiszcie czy to wasza pierwsza czy kolejna ciąża
Może któraś ma inny sposób na zaparcia?
Crazylalafresh
Moderator
Potrzebne są 2 osoby nie jedna....Dziewczyny może znajdzie się ta jedna odważna do zrobienia tej grupy prywatnej? I na samym pocztku wstawić listę na kiedy która ma termin... bo trochę się gubię a nie chce co chwilę pytać w którym tyg kto jest
Krateczka
Fanka BB :)
@Crazylalafresh ja widzę, ze mój jest taki inny, bardziej nadęty. Moja druga ciąża, jestem szczupła i wydaje mi się ze tym razem szybko mi wyskoczy co niekoniecznie mnie cieszy
Krateczka
Fanka BB :)
Oooo to jest tak jakbym pisała o swoich odczuciachJa nie mam dzieci , jestem po poronieniu w 10tc , ale wtedy nie zauważałam różnicy w brzuszku.
Obecnie zaczynam widzieć zaokrąglenie ale w tej ciąży odczucia mam zupełnie inne niż poprzednio : mam zgagę , wzdęcia , zaparcia , mdłości , mam wrażenie że przez to ten brzuch też jest taki „ napompowany”
Crazylalafresh
Moderator
Tez macie tak że mimo iż to dopiero początek naszej drogi (u mnie jutro 5+0) to od kilku dni autentycznie jesteście bardziej głodne? Mi wystarczało normalnie śniadanie, 2 śniadanie i obiado-kolacja a teraz po tym jestem tak głodna że aż mnie w żołądku kłuję i mi nie dobrze się robi...
Crazylalafresh
Moderator
Pytam się bo nie mogę się doczekać swojego A słyszałam że w pierwszej ciąży robi się późno a dopiero w drugiej szybciej...@Crazylalafresh ja widzę, ze mój jest taki inny, bardziej nadęty. Moja druga ciąża, jestem szczupła i wydaje mi się ze tym razem szybko mi wyskoczy co niekoniecznie mnie cieszy
U mnie dzisiaj apetyt wrócił, ale jak nie zjem mam mdłości, dzisiaj w sklepie zrobiło mi się słabo i chwycilam sok marchwiowy i cały wypiłam, autentycznie odpływałam;(Tez macie tak że mimo iż to dopiero początek naszej drogi (u mnie jutro 5+0) to od kilku dni autentycznie jesteście bardziej głodne? Mi wystarczało normalnie śniadanie, 2 śniadanie i obiado-kolacja a teraz po tym jestem tak głodna że aż mnie w żołądku kłuję i mi nie dobrze się robi...
la_mariquita
Moderator
Ja biorę mama dha premium+, 4k witaminy D i magnez forte, bo mi dra powieka.Dziewczyny jakie leki przyjmujecie? Ja brałam dotychczas mama dha, ale dziś byłam u gina podpytać i on zalecił prenatal
reklama
la_mariquita
Moderator
mogę pomóc, jak trzebaDziewczyny może znajdzie się ta jedna odważna do zrobienia tej grupy prywatnej? I na samym pocztku wstawić listę na kiedy która ma termin... bo trochę się gubię a nie chce co chwilę pytać w którym tyg kto jest