Ja tak samo 8+0 i mam podobne wrażenie . Czasem mam taki wzdęty ten brzuszek że na dole widać jakby takie zaokrąglenieHej, ja dzisiaj 8+0 mdłości delikatnie się pojawiają, słodkie rzeczy przed ciążą pochłaniałam a teraz na samą myśl mi źle… wizytę mam 1 lipca, chciałabym już usłyszeć serduszko mam wrażenie że szybko będzie widać brzuszek bo przed ciąża byłam dosyć szczupła a teraz już to podbrzusze mam ogromnie zaokrąglone
reklama
la_mariquita
Moderator
U mnie wie tylko przyszła szwagierka, bo musiałam jakoś wyjaśnić moją senność i brak alkoholu na panieńskim. Tak to poczekamy pewnie standardowo do pierwszych prenatalnych. Tak robiliśmy wcześniejWasze rodziny już wiedzą o ciazy? Ja postanowiłam poczekać aż będzie serduszko. Jednak tak mi ciężko nic nie mówić na razie tymbardziej że mam tak dziwne smaki a codziennie widzę rodziców.
U mnie najbliższe osoby już wiedza. Ciężko to ukryć. Tym bardziej ze muszę mieć odpowiednia dietę, biorę sporo leków ( o określonych porach), zastrzyków… i u nas w mieszkaniu sporo tych opakowań się wala… a jak gdzieś jedziemy na wieczor- jadę z siatka lekarstw właśnie) ale fakt, ze powiedziałam dopiero po serduszkuWasze rodziny już wiedzą o ciazy? Ja postanowiłam poczekać aż będzie serduszko. Jednak tak mi ciężko nic nie mówić na razie tymbardziej że mam tak dziwne smaki a codziennie widzę rodziców.
Charlotte9
Fanka BB :)
A masz jeszcze jakieś objawy? Tu dziewczyny szaleją z objawami a u mnie jedynie lekka senność, trochę większy apetyt i wzdęty brzuch Dziś 5+0 i normalnie to nawet bym nie podejrzewała że jestem w ciążyU mnie wie tylko przyszła szwagierka, bo musiałam jakoś wyjaśnić moją senność i brak alkoholu na panieńskim. Tak to poczekamy pewnie standardowo do pierwszych prenatalnych. Tak robiliśmy wcześniej
xmajloxx
Zaangażowana w BB
A masz jeszcze jakieś objawy? Tu dziewczyny szaleją z objawami a u mnie jedynie lekka senność, trochę większy apetyt i wzdęty brzuch Dziś 5+0 i normalnie to nawet bym nie podejrzewała że jestem w ciąży
Charlotte9
Fanka BB :)
badasz 1 przyrost? Ja też dziś byłam i się stresuje a jestem 16dpoHej dziewczyny, bylam dziś na becie, czekam do wieczora, aby sprawdzić przyrost trochę się stresuje
reklama
xmajloxx
Zaangażowana w BB
Tak bylam w piątek 142 I dziś zobaczymybadasz 1 przyrost? Ja też dziś byłam i się stresuje a jestem 16dpo