reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2025

Ja przed ciążą 53,5kg na wadze przy wzroście 167, teraz 8 tydzień i 56🫠 nie jem dużo, wszytsko w normie a już czuję się bardzo spuchnięta i duża… a ile jeszcze przede mną 🤣
Ja mam 173 wzrostu waga przed ciaza 59 kg schudłam do 57 i jak się ważę to stoję w miejscu narazie więc może w końcu dojdę do siebie bo mój organizm jest wykończony 🤢🤮

reklama
jestem po poronieniu, wszystko było ok i nagle serduszko przestało bić. Więc mój lekarz traktuje sprawę bardzo poważnie i jednak zalecił mi ostrożność. Wolę się stosować, bo zrobię wszystko, żeby nie przechodzić tego drugi raz
rozumiem.. Ja w drugiej ciąży po stracie też odpuściłam sex na całe 9 mieiescy i potem rok po porodzie 🙈 są rzeczy ważne i ważniejsze, ja wolałam nie ryzykować, a po porodzie jakoś tak nie było czasu 🤣🙈

Hej. Podczytuje Was od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz mam odwagę się przywitać. Termin mam na 3
Lutego. Widziałam już serduszko;) Jestem po kilku poronieniach po wcześniejszym zobaczeniu serduszka. Zawsze byłam obstawiona lekami ( wlewy, zastrzyki; clexane, prolutex), sterydy w różnych dawkach. Teraz jestem po leczeniu w kierunku immunologicznym i wszystko jest w porządku. Pierwszy raz nie mam krwiaków w ciazy, wiec od samego początku jest inaczej. Mam nadzieje, ze teraz się uda. Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny tutaj.

Czy jest jakas prywatna grupa?? Myśle, ze łatwiej byłoby wtedy pisać z większymi szczegółami:)

Hej. Podczytuje Was od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz mam odwagę się przywitać. Termin mam na 3
Lutego. Widziałam już serduszko;) Jestem po kilku poronieniach po wcześniejszym zobaczeniu serduszka. Zawsze byłam obstawiona lekami ( wlewy, zastrzyki; clexane, prolutex), sterydy w różnych dawkach. Teraz jestem po leczeniu w kierunku immunologicznym i wszystko jest w porządku. Pierwszy raz nie mam krwiaków w ciazy, wiec od samego początku jest inaczej. Mam nadzieje, ze teraz się uda. Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny tutaj.

Czy jest jakas prywatna grupa?? Myśle, ze łatwiej byłoby wtedy pisać z większymi szczegółami:)
Trzymam kciuki za ciebie też ✊

Witamy,
Nie ma jeszcze grupy prywatnej... ale to raczej dobrze bo mogą się jeszcze pojawić dziewczyny z terminami na koniec lutego ☺️

No właśnie nie wiem jakim cudem się tu znalazłam jak jestem na grupie styczniowych mamusiek termin mam na 2 stycznia i coś mi nie zgrała ilość komentarzy 🤣 trzymajcie się cieplo kobietki uciekam do swojej grupy 🥰🥰

reklama
Cieszę się że ta grupa ma coraz więcej osób ❤️ oby się tylko powiększała ❤️
tak, też tak mam. Ciągle stres 😭
Dziewczyny ja sobie teraz to próbuje tłumaczyć że macica się rozciąga , bo wczoraj jak dostałam plamienia i miałam takie kłucie to byłam przekonana że po wszystkim. Teraz te bóle są trochę mniejsze ale na początku dosłownie tak jak na okres … z drugiej strony może dobrze że takie cos się czuję , zachodzą zmiany.

Do góry