xmajloxx
Zaangażowana w BB
Nie , u mnie w badaniu genetycznym wyszła wada genetyczna u dziecka , powiedział że nie ma wskazań żeby obstawiać mnie lekami ze względu że ciąża nie rozwijała się przez tą wadę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie , u mnie w badaniu genetycznym wyszła wada genetyczna u dziecka , powiedział że nie ma wskazań żeby obstawiać mnie lekami ze względu że ciąża nie rozwijała się przez tą wadę
Brałam folik przed ciąża i dopiero od dziś zażywam Pueria unoDziewczyny jakie przyjmiecie suplementy? Kwas foliowy ? Ja biorę mama dha ale sama nie wiem teraz czy zmienić na inny czy zostać przy nim
Ja biorę też te z tym że pueria duo bo nadal karmię piersiąBrałam folik przed ciąża i dopiero od dziś zażywam Pueria uno
Gratuluje!!!!Hej dziewczyny! Ja już jestem po swojej wyczekiwanej wizycie iiii... Będą bliźniaki! Jestem w takim szoku,ale teraz najważniejsze aby się dzieciątka dobrze rozwijały z OM termin mam na 4 lutego,a z wielkości dzieci na 14 lutego. Czyli obecnie jestem w 5,5 tygodniu .
@Paulina9525 ale miałam nosa !!! gratulacje kochanaWow super ! Piękny przyrost @Paulina9525 nie masz w rodzinie bliźniaki? czasem właśnie w ciąży bliźniaczej pęcherzyk jest widoczny później w macicy
Ale cudownie!Hej dziewczyny! Ja już jestem po swojej wyczekiwanej wizycie iiii... Będą bliźniaki! Jestem w takim szoku,ale teraz najważniejsze aby się dzieciątka dobrze rozwijały z OM termin mam na 4 lutego,a z wielkości dzieci na 14 lutego. Czyli obecnie jestem w 5,5 tygodniu .