reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Hej mamuski :)

Ja od rana miałam gości, pierwsze była moja siostra z synem a potem siostry starego. Jak pojechały to ogarniałam szybko obiad a przed chwilą przywiozłam dzieci :)

Ja mam zamiar w poniedziałek jechac na badania i teraz się boje ile zapłacę 😱😱

20210702_134640.jpg

Narazie nie, chyba, że wyjdzie coś nie tak w prenatalnych ale wtedy chyba zdecydowałabym się na amniopunkcji bardziej, dla 100% pewności. Obyśmy nie musiały....
Ja zaczęłam o tym myśleć... Niby można już NIFTY zrobić w 10 tygodniu... Zaczynam wariować, pierwsze USG mam we wtorek i już radośnie zaczęłam uprawiać czarnowidztwo

Ja zaczęłam o tym myśleć... Niby można już NIFTY zrobić w 10 tygodniu... Zaczynam wariować, pierwsze USG mam we wtorek i już radośnie zaczęłam uprawiać czarnowidztwo
Ja znowu myślę, żeby zrobić pappa wcześniej, żeby zobaczyć jak wyjdzie, czy bardzo źle. Jeśli tak, to wteyd może zdecyduje się na Nifty albo sanco jeszcze przed prenatalnymi

Dziewczyny jeśli robicie badania w Diagnostyce to pamiętajcie, żeby robić zlecenie internetowe. W poprzedniej ciąży zapłaciłam 360zl jak dobrze pamiętam, a gdybym opłacała na miejscu to koszt byłby 510

reklama
Do góry