reklama
Chrząszczyk 1
Fanka BB :)
Napisz do Dotkass o dodanie przyłączenia, a otrzymasz tajny kod[emoji38]Cześć mamusie. Czy ja też mogę dołączyć do tej tajnej grupy zamkniętej??
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
D
Deleted member 176021
Gość
Hej dziewczyny. Jestem z Marcowek ale bliżej mam do was i mam problem. Termin ogólnie mam na 6 marca, jak będzie cesarska to pewnie rozpakuja mnie w lutym i teraz mam pytanie do Was, zwłaszcza do tych które będą miały termin w drugiej połowie lutego.
Co kupujecie swoim malenstwom na wyjście na dwór? Kombinezon zimowy czy jakiś przejściowy.?
Co kupujecie swoim malenstwom na wyjście na dwór? Kombinezon zimowy czy jakiś przejściowy.?
DorciaMamaOlka
Ja mam zimowyHej dziewczyny. Jestem z Marcowek ale bliżej mam do was i mam problem. Termin ogólnie mam na 6 marca, jak będzie cesarska to pewnie rozpakuja mnie w lutym i teraz mam pytanie do Was, zwłaszcza do tych które będą miały termin w drugiej połowie lutego.
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też mam zimowy, ale tylko dlatego, że dostaliśmy po kuzynce naszej kruszynki W planach miałam kupić polarowy kombinezon i do tego ciepły kocyk, wydaje mi się, że z powodzeniem by wystarczył
Sloneczko87
A ja mimo wszystko stawiam na zimowy.. Wydaje mi sie,ze taki maluszek ma ograniczona cieplote cialka i wole zeby nie zmarnal.. Poza tym wydaje mi sie,ze mrozy nadejda w najblizszym czasie
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kaśka 1983
ja mam jeden zimowy na polarze, i dwa lżejsze ocieplane ... i do tego ciepły śpiworek do wózka. Nie wiem jak to będzie. Bo pierwszy syn to jest wiecznie ciepły i spocony. Jego jak miał 3 miesiące można było ubrać jak dorosłego a zawsze był cieplutki. Chyba nie było takiej sytuacji, że był zimny ale jemu zawsze cieplej z czasem wyczujemy jak dzieciaki trzeba ubierać.
Witam,
odnośnie ubranek na wyjście to my postawiliśmy jak większość... na zimowy kombinezonik. Luty, marzec to teraz u nas zima... Do kwietnia i chłód się przeciąga. Lepiej mieć chociaż jeden ciepły. Poza tym mam w spadku dwa lżejsze, przejściowe - ale napewno do szpitala nie będę ich szykować. Ewentualnie przydadzą się jak już faktycznie zawita wiosna. Taka prawdziwa. Nie taka jak te ostatnie.
Zawsze lepiej mieć to "wyjście awaryjne" z ubrankami.
Pozdrawiam
odnośnie ubranek na wyjście to my postawiliśmy jak większość... na zimowy kombinezonik. Luty, marzec to teraz u nas zima... Do kwietnia i chłód się przeciąga. Lepiej mieć chociaż jeden ciepły. Poza tym mam w spadku dwa lżejsze, przejściowe - ale napewno do szpitala nie będę ich szykować. Ewentualnie przydadzą się jak już faktycznie zawita wiosna. Taka prawdziwa. Nie taka jak te ostatnie.
Zawsze lepiej mieć to "wyjście awaryjne" z ubrankami.
Pozdrawiam
Moniorek
Hej dziewczyny. Jestem z Marcowek ale bliżej mam do was i mam problem. Termin ogólnie mam na 6 marca, jak będzie cesarska to pewnie rozpakuja mnie w lutym i teraz mam pytanie do Was, zwłaszcza do tych które będą miały termin w drugiej połowie lutego.
Również mam termin na 6 marca, ale u nas niestety na 100% będzie cesarka w lutym.
Mam pytanie co do wyjścia ze szpitala.... Jest ogólnie zakaz przewożenia dzieci w kombinezonach i kurtkach puchowych. My kupiliśmy śpiworek do fotelika. Ale w takim śpiworku dziecko nie będzie dokładnie owinięte. Stąd moje pytanie: czy lepiej według Was założyć na bieliznę polarowy pajac, czy może jednak ciepłą bluzę z kapturem na przykład?
Dodam, że kombinezon zimowy mamy, ale nie na przejazdy autem. Mam już córkę (teraz prawie 16 miesięcy) i spędzamy mnóstwo czasu na świeżym powietrzu. Dlatego my bez kombinezonu się nie obejdziemy
reklama
Ja na bieliznę mam polarowy pajac. W razie potrzeby sweterek jeszcze.Również mam termin na 6 marca, ale u nas niestety na 100% będzie cesarka w lutym.
Mam pytanie co do wyjścia ze szpitala.... Jest ogólnie zakaz przewożenia dzieci w kombinezonach i kurtkach puchowych. My kupiliśmy śpiworek do fotelika. Ale w takim śpiworku dziecko nie będzie dokładnie owinięte. Stąd moje pytanie: czy lepiej według Was założyć na bieliznę polarowy pajac, czy może jednak ciepłą bluzę z kapturem na przykład?
Dodam, że kombinezon zimowy mamy, ale nie na przejazdy autem. Mam już córkę (teraz prawie 16 miesięcy) i spędzamy mnóstwo czasu na świeżym powietrzu. Dlatego my bez kombinezonu się nie obejdziemy