Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Nie mam problemów żołądkowych, raz na jakiś czas nie zaszkodzi hot-dog był 2 tygodnie temu i już o nim zapomniałam [emoji23]
Zjadłabym hot-doga, chyba muszę zrobić [emoji12]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam problemów żołądkowych, raz na jakiś czas nie zaszkodzi hot-dog był 2 tygodnie temu i już o nim zapomniałam [emoji23]
Tak bynajmniej liczy lekarz[emoji4]Dziewczyny Wy jak jesteście przykładowo w 17tyg i 4 dniu ciąży to liczycie to już jako 18 tydzień?pytanie dnia hehe
Ale posłuszne dziecie. No prosze[emoji4]U nas była przerwa w kopniakach, a po moich narzekaniach ze nie wierci się to właśnie zaczęła fikać [emoji6][emoji2]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To w takim razie przyjmij ode mnie już dzis serdeczne życzenia, bo moja miażdżyca może spłata mi figle i później nie będę pamietala[emoji4]Ruchy - cudne uczucie, moja pierwsza utrzymana ciąża, więc wzruszeń wiele. Mały mi rządzi szczególnie po jedzeniu (dziś po bułce z sałatą, szynką i pomidorem było salto) I wieczorami. Ach ach jestem zakochana [emoji5]️
Co do jedzenia, u mnie dziś drugi dzień rosół z indyka, a w ogóle to cały dzień myślę o jedzeniu. W sobotę mamy 1 rocznicę ślubu i mamy małą imprezkę dla najbliższych, więc dzisiaj ustalam menu, robiłam listę zakupów i właśnie z tych większych, spożywczych właśnie wróciliśmy. Mięsko zamówiłam w zaprzyjaźnionym sklepie, gdzie wiem że dostanę świeże [emoji5]️ jutro sprzątanie, marynowanie mięsa, jutro zrobię też sałatkę warzywną, mamie zlecilam galat z kurczaka i torta [emoji5]️ reszta w sobotę
Baaardzo dziękujęTo w takim razie przyjmij ode mnie już dzis serdeczne życzenia, bo moja miażdżyca może spłata mi figle i później nie będę pamietala[emoji4]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom