Chrząszczyk
Fanka BB :)
Ja zamówiłam przez internet właśnie w c&a. Nigdzie u nas nie widziałam odzieży ciazowej. Dziś wyjdę z domu w dzinsach, które były na mnie za duże przed ciaza ale zrobiłam sobie patent przy guziku na gumkę do włosów wiec ich nie zgubienia po drodze. [emoji38]Mam kilka dłuższych bluzek wiec nikt nie odkryje w jaki sposob zapiełam spodnie. A buty emu nie moje klimaty, sportowego obuwia tez nie noszę i nie posiadam poza jednymi bordowymi trampkami, które kupiłam z sentymentu do czasow licealnych i te nosiłam za to mam niezły arsenał szpilek i przeróżnego rodzaju obcasow i obcasikow, które kocham[emoji4]Zazdroszczę wam już czucia ruchów u mnie 16 tydzień wiec jeszcze trochę czasu zanim cis poczuje. U mnie pogoda jest masakryczna od 4 dni siąpi deszcz, wyjęłam jesienna parke i spokojnie w niej jeszcze jesień pochodzę poluzuje trochę troczki, ale na zimę muszę się obejrzeć za jakimś odzieniem No i buty kurde jestem anty emu i ugg ale wszyscy tak zachwalają ze chyba sobie kupię w tym roku. A gdzie kupujecie spodnie? Bo u mnie to tylko h&m albo c&a a w obu sklepach nie lubię robić zakupów
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom