reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

Mavika gratuluję rocznicy.

Pyzunia super wieści. Ślicznie rosną Twoje szkraby i oby tak dalej

Co do ćwiczeń to przed ciążą w domku z Chodakowską ćwiczyłam. Uwielbiam jej ćwiczenia i zestawy i to ze działają. Teraz odpuściłam pierwszy trymestr ale przydałoby się do czegoś lekkiego wrócić. Na YT jest sporo zestawów z różnym nasileniem.

f2w3skjol4llo8s8.png

reklama
poduchy są super :) pisałam już o tym na wątku zakupowym elaborat, w każdym razie dla mnie to produkt pierwszej potrzeby :) chociaż najlepsze zastosowanie jak dla mnie to było przy karmieniu, wszystkie rogale się chowają, uwielbiałam ją i moja córka również :)

O, @Dotkass dzięki :) przypomniałaś mi, że też mam gdzieś tę piłkę, muszę ją odgrzebać, bo była super,

Dziewczyny właśnie udało mi się sprzedać rodziców auto ale gość mnie tak zmęczył ze właśnie leżę pije herbatkę jem ciastko i robię nic :) co do ubrań to mieszczę się we wszystkie ale w brzuchu już nie dopne wiec śmigam sobie w getrach treningowych i jest git :) ale tez muszę kupić jakieś staniki bo mi cycki wylataja już[emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A ja miałam w planach codziennie cis ogarnąć w domu...ale dziś nie dam rady, zrobiłam dwa prania i zabrałam się za robienie soku z pomidorów, wiec sprzątanie odkładam na inny dzień [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja już się uczę powoli, że w ciąży to nie można sobie nic z góry założyć na 100% że coś się zrobi, bo potem wychodzi inaczej. To nie takie proste zrezygnować ze zrobienia czegoś bo źle się czuję, albo muszę odpocząć. Nie znałam do tej pory takiego stanu :D A z dziećmi to pewnie już w ogóle świat do góry nogami :)

reklama
Do góry