Tak, pierwszy wnuk. Rozumiem jej radość dlatego jeszcze jej nie ochrzaniłam . Już mogłoby być to połówkowe i obiecuję, że odpuszczę i zacznę kompletować wyprawkę .@Monisiek88 ja tez nigdy nie lubiłam schabu ze śliwka...ale od kilku lat zajadam się i moj R tez...to tez zależy jak się robi i z jaka śliwka (mojego R siostra robi ze śliwka wędzona- tego nie zjem...ja robię ze śliwka suszona- ten uwielbiam [emoji12])
@olga_d przykro mi, ze teściowa nie rozumie, ale pewnie tez jako babcia nie może się doczekać (pierwszego?) wnuczka
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
Jeszcze chwila i będziemy po polowkowym wszystko będzie dobrzeTak, pierwszy wnuk. Rozumiem jej radość dlatego jeszcze jej nie ochrzaniłam . Już mogłoby być to połówkowe i obiecuję, że odpuszczę i zacznę kompletować wyprawkę .
mavika
Dziękuję bardzo dobrze. Wręcz spytał czemu tak szybko po niego przyszłamDzień dobry
Szaleństwa wczoraj nie było, tylko 10 stron do nadrobienia gdzie ostatnio po 30 juz miałam
Syla, Izula gratuluję synkow
Mavika, dzielny przedszkolak jak minął pierwszy dzień?
Dott30, kruszynka tez mam 3 braci i siostrę uwielbiam zwłaszcza zjazdy świąteczne
Ogien121212 u mnie też łożysko nisko, na razie lekarz powiedział ze jest ok i Sue jescze może podnieść, ciekawe co wyjdzie na wizycie
Mama_zuzanki u mnie też 8 lat różnicy będzie.
Niania gratuluję znanego egzaminu
Dotkass ale miałaś energii
u mnie też by się przydały porządki i to najlepiej generalne.. Ale chyba jescze muszą poczekać
Co do grzybów.. Mój mąż właśnie z rana wyruszył do lasu, uwielbia zbieranie grzybów Ja zaś niekoniecznie [emoji14]
Mój tata tez ma bolerioze
A u mnie na dziś w planie produkcja soku malinowego
Miłego dnia
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Kochane wpadam życzyć Wam dobrej nocy. [emoji182]
Cześć, miło Cię widzieć!Hej laski. Jak mijają wam kolejne miesiące? Doszły mnie słuchy o trojaczkach ktora taka odważna?
Mamy trojaczki i bliźniaki, dziewczyny poszalaly .
Mi 2 trymestr mija zdecydowanie lepiej niż 2, cały czas na l4, ale, o dziwo, nie świruję. Z utęsknieniem czekam na każde usg, żeby podejrzeć czy dziecko ma się dobrze. A Ty jak sobie radzisz? Bedziesz próbować zaraz ponownie? :*
luandzia1
Entuzjast(k)a
Niestety rozumiem wprawdzie mam dwoje dzieci , ale to piąta ciąża. Ostatnia strata w styczniu nie wiem czy ta przerwa nie była za krótka ale co ma być to będzie staram się nie nastawiac. Kurcze wzięłam lactulozum na te zaparcia i coś się tam udało ale teraz mam takie wzdęcia, że chyba pekne.Moja też 4, ale 3 zakończyły się przed 9 tc. Dzięki za słowa otuchy . Podświadomie jest ta obawa, że serduszko przestanie bić, ale z drugiej strony mocno wierzę, że tym razem uda mi się urodzić zdrowe dziecko...
martula1985
Cześć Dziewczyny
Cześć @mysiaka92 parę dni temu myślałam o Tobie, jak samopoczucie? Ta odważna to @pyzunia86, ostatnio coś mało się odzywa..
Miłego dnia!
Cześć @mysiaka92 parę dni temu myślałam o Tobie, jak samopoczucie? Ta odważna to @pyzunia86, ostatnio coś mało się odzywa..
Miłego dnia!
reklama
taśka
Ja tez się witam dziś wcześnie się obudziłam bo mój mąż w nocy wyjeżdżał na lotnisko. Tak się przyzwyczaiłam ze jest ,ze beczałam jak dziecko, mam nadzieje ze 4 tyg szybko zleca i znów będzie w domku
Miłego dnia [emoji8]
Miłego dnia [emoji8]