taśka
Fanka BB :)
Mój w wersji zimowej i letniej wyglada tak samo i właśnie idzie na spacer
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba narozrabial, co?Mój w wersji zimowej i letniej wyglada tak samo i właśnie idzie na spacer
Zobacz załącznik 820220
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba narozrabial, co?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ojjj a ja znow mam jakas infekcje. To sie chyba nie skonczy... Antybiotyk byl i po tym jak zadzialam spokoju bylo od wtorku do dzis. Masakra jakas...
A tak to powoem ze bardzo przyjemny weekend na swiezym powietrzu mamy z mezem. Ojjjj jak ja tak lubie.
Witajcie
Ja tam jeszcze w szlafroku latam
Wczoraj po południu pojechaliśmy na nasze cudowne Jezioro Szmaragdowe i zrobiliśmy sobie dwu godzinny spacer Było cudnie, ale jak wróciłam do domu to padalam na cycuchy Dzisiaj w planach obiad w restauracji bo po tygodniu gotowania czas na wolne od garnków
Miłej niedzieli Dziewczyny
I ja się witam :-) u nas też pieknie :-) właśnie jesteśmy cała rodzinką na placu zabaw, lody już zjedzone.
@Paraplu super mały pieszczoch, na razie mam dwa koty, ale jak się wybudujemy też będę chciała podobnego pieska :-) i jednego albo dwa duże do strzezenia dobytku :-)
Miłej niedzieli dziewczyny, tym nie wyspany też, może uda Wam się odespać w dzień ;-)
Napisane na E6883 w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo jak slodko
A to moje male
Zobacz załącznik 820202
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Oo gdzie kupiłaś? Ja wczoraj dostałam wódkę dla nasA ja dziś w końcu znalazłam winko bezalkoholowe Zobacz załącznik 820217
Jejku ale cudowny widok ❤Czesc dziewczyny, na szczęście staram się czytać regularnie więc chyba jestem na bieżąco mniej więcej
@Sylviia ja uwielbiam wino, brakuje mi tego smaku i planowałam zamówić przez internet kilka butelek, na urlop, ale nie zdążyłam. Ale na zimę kupię na pewno. Tylko ciężko niestety znaleźć wytrawne...
Co do ruchów to u mnie 15w4d i nieraz wydaje mi się, że czuję tego bąbla, ale nadal jest to zbyt rzadkie żebym miała pewność.
Jeśli chodzi o ubranka, to mi też trudno zapamiętać co do czego służy i jak się nazywa, ale mąż mnie pociesza, że się nauczymy. W ogóle, już miałam kilka momentów paniki, że my przecież nic nie wiemy o małych dzieciach, jak my to ogarniemy!! Ale on twardo stoi na stanowisku, że wszystkiego się nauczymy i damy radę staram się mu wierzyć...
A ja jestem już na urlopie i odpoczywam. To mój widok z sypialni przez najbliższe 2 tygodnie