Antimatter
Fanka BB :)
Dzień dobry!
Obudziłam się bardziej zmęczona, niż się kładłam. Śniło mi się, że brałam udział w konkursie na Miss Brzucha Ciężarnych, a jako, że mojego brzucha nie ma, to wszyscy mnie gonili do załatwiania różnych rzeczy. I mnie to bardzo wymęczyło
Obudziłam się bardziej zmęczona, niż się kładłam. Śniło mi się, że brałam udział w konkursie na Miss Brzucha Ciężarnych, a jako, że mojego brzucha nie ma, to wszyscy mnie gonili do załatwiania różnych rzeczy. I mnie to bardzo wymęczyło
Czasem jeszcze bolą, szczególnie jak się w nocy źle przekręcę na bok.Was też już nie bolą tak piersi?
Podobnież statystycznie rozmiar piersi nie ma znaczenia (tak mnie uczyli na studiach). Ale to chyba kwestia tak indywidualna że trudno przewidzieć. W każdym razie nie ma co się martwić na zapasA moje już w sumie nie bolą, tylko rano ewentualnie, a rozmiar z A przeszedł na niewielkie B. :/ Boję się, że nie będę mogła karmić przez tą moja niekobiecą urodę
U mnie takie coś leci od wielu lat, miałam problemy z prolaktyną. A w ciąży jakoś przestałoTak, są powiększone i ciezsze ale nie bola. Wyczytałam ostatnio w aplikacji, że około 15-16 tyg może wydobywać się już siara. Z ciekawości nacisnelam i faktycznie coś mi tam ciutkę leci przezroczystego.