Na pewno jest w auchanCzasem w lidlu się pojawia w innych krajach bavaria jest dorzucana do wyprawki bo wspomaga laktacje
reklama
Chrząszczyk
Fanka BB :)
Spokojnie, będzie dobrze. Fajnie, że masz już prenatalne. Teraz tylko wyczekiwac kopniaczkow maluszka i juz z gorki[emoji4]U mnie samopoczucie średnie, bo o 11 usg prenatalne. Trzęsę się ze stresu :/.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
marudka
Hej dziewczyny podczytuje Was cały czas ale nie mam weny na pisanie postów Chciałam się tylko zapytać, czy któraś z Was też ma torbiel na jajniku? Bo moja wciąż rośnie i podobno jest już dwukomorowa i kłuje mnie i strasznie stresuje :/ Ale lekarz mówi, że nie martwimy się tym i nie ruszamy do 16 tygodnia...Ale ja oczywiście wyobrażam sobie wszystkie możliwe scenariusze :/ Czy któraś z Was ma lub miała już w ciąży torbiel?? Miłego dnia i powodzonka na najbliższych badaniach dla wszystkich!
Dziękuję. Dziś 12tc2d.Spokojnie, będzie dobrze. Fajnie, że masz już prenatalne. Teraz tylko wyczekiwac kopniaczkow maluszka i juz z gorki[emoji4]
I tak jest postęp, bo przed tym usg zaczęłam sie stresować dopiero dzis, przed poprzednimi łapał mnie stres juz dzień przed . Dam znać po.
Cześć dziewczyny! U mnie ostatnio bardzo intensywnie. W sobotę ogarnęłam bałagan po remoncie łazienki i wieczorem dopadła mnie rwa kulszowa, ból był tak silny, że nawet nie wstałam wykąpać się bo nie dałam rady wczoraj za to szybki obiadek i pluskaliśmy się w basenie z synkiem, popołudniu mały pojechał z dziadkami do prababci, a ja mało nie zwariowałam bez niego wypiłam kawę na spokojnie!!!!, poleżałam, ogoliłam nogi, posprzątałam w pokoju, obgadaliśmy kilka spraw z mężem i czekaliśmy na małego. No i ja się pytam co my robiliśmy jak nie mieliśmy dziecka?
Dziewczyny czytam Was na bieżąco, ale przepraszam, już nie wiem co której chciałam odpisać...
Dziś wizyta u lekarza więc się okaże co z tą płcią naszego bąbelka. Dopadła mnie jakaś infekcja paskudna, wszystko piecze, swędzi, obolałe jak cholera, z siku też problem, a po przytulankach czuję jak bym miała w kroku jednego wielkiego bolącego siniaka więc dobrze , że dziś wizyta!
Spotkałam właśnie znajomą na mieście i ma cudną trzymiesięczną córeczkę...jak ja dam radę z takim okruszkiem, już zapomniałam jak się to robi
Dziewczyny czytam Was na bieżąco, ale przepraszam, już nie wiem co której chciałam odpisać...
Dziś wizyta u lekarza więc się okaże co z tą płcią naszego bąbelka. Dopadła mnie jakaś infekcja paskudna, wszystko piecze, swędzi, obolałe jak cholera, z siku też problem, a po przytulankach czuję jak bym miała w kroku jednego wielkiego bolącego siniaka więc dobrze , że dziś wizyta!
Spotkałam właśnie znajomą na mieście i ma cudną trzymiesięczną córeczkę...jak ja dam radę z takim okruszkiem, już zapomniałam jak się to robi
Chrząszczyk
To jak z jazda na rowerze[emoji4]nie przejmuj się, dasz rade...zreszta jak my wszystkie.Spotkałam właśnie znajomą na mieście i ma cudną trzymiesięczną córeczkę...jak ja dam radę z takim okruszkiem, już zapomniałam jak się to robi
Paraplu
Hej dziewczynki
U mnie dzisiaj 11tc+4. Wizyta dopiero 14 sierpnia [emoji33] ja nie wiem czy tyle wytrzymam [emoji85][emoji33]gdzie ten luty?! [emoji4]
Dzisiaj i jutro mam wolne [emoji1377] no moze nie do konca bo dzisiaj mala papierologia a jutro krotkie spotkanie z moja zastepczynia. No ale to nic w stosunku do calego dnia pracy. W sierpniu pracuje juz tylko 3 dni w tygodniu. A od wrzesnia chyba juz robie sobie wolne [emoji1377][emoji1377]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U mnie dzisiaj 11tc+4. Wizyta dopiero 14 sierpnia [emoji33] ja nie wiem czy tyle wytrzymam [emoji85][emoji33]gdzie ten luty?! [emoji4]
Dzisiaj i jutro mam wolne [emoji1377] no moze nie do konca bo dzisiaj mala papierologia a jutro krotkie spotkanie z moja zastepczynia. No ale to nic w stosunku do calego dnia pracy. W sierpniu pracuje juz tylko 3 dni w tygodniu. A od wrzesnia chyba juz robie sobie wolne [emoji1377][emoji1377]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Czasem w lidlu się pojawia w innych krajach bavaria jest dorzucana do wyprawki bo wspomaga laktacje
O nie widziałam nigdy w Lidlu, muszę się porozgladac za nią