reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Wzięłam, jest lepiej ale dalej leżę. Przynajmniej dziś.
I pewnie, jak można to trzeba korzystać
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
martula1985
Fanka BB :)
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Hej dziewczyny, można dołączyć ? Termin mam na 17 lutego. Mam już dwójkę dzieci. Widzę że są tu jakieś mamy z Gorzowa ja też jestem stąd.
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Witamy nowa Mamusie [emoji16] ja tez mam już dwójeczkę...17 luty wspaniały termin, wiem bo w tym dniu się urodziłam tylko 36 lat temu [emoji12]
coldold
Nieraz jem i takie, szystko jedno, byleby domowe i z cebulką [emoji7] daleko mieszkasz? [emoji12]
Dolny Śląsk [emoji1]
Shemshi
Zapisałam i zadałam. To jednak super sprawa, bo emocje były ogromne. Jak zobaczyłam jak się szkrab porusza cały to nie mogłam uwierzyć@Shemshi, jeśli masz jeszcze chociaż sekundkę to sobie zapisz swoje pytania. Mnie przy pierwszej wizycie emocje tak poniosły, że zapomniałam jak się nazywam i tak sobie siedziałam z rozdźłabioną buzią [emoji12]
Jedno głuptasie, ale żwawe ty lepiej uważaj, żeby tobie nie znaleźli jeszcze jednego duphaston mogę odstawić. Jest super, dopiero do mnie zaczyna docierać,że będę mamą.Hej dziewczyny ja czekam w kolejce do endo. Mam nadzieję że mi zrobi usg brzucha to popatrzę na moje skarby
@Shemshi aż tak dobrze? Może czworaczki?? [emoji16]
Nie moze Cię zwolnić. Idź na l4.No i co mam teraz zrobić? Sama ryzykować czy iść na zwolnienie już teraz i mieć to gdzieś? Dodam, że jestem w 8 tygodniu, czy może mnie zwolnić?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama