Monisiek88
Fanka BB :)
No wlasnie a u mnie narazie trzeba i tego sie obawiam co bedzie dalej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No niestety przed ciąża były 3-4 ciężkie treningi w tygodniu a teraz zostaje mi tylko ciążowe machanie nóżka...Pamiętaj, nieużywany organ zanika [emoji6] obserwuj się, jeśli zobaczysz, ze nadal waga leci w dół, umów się na wcześniejsza wizytę. Kochana, a może stres?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie jesteś sama ☺Fajnie, że już jesteście po badaniach. Ja się czuję zupełnie jakbym nie była w ciąży. Paranoja się odzywa.
Nie jesteś sama ☺
Ja też się nie czuje jak w ciąży. Żadnych mdłości, zmiennych nastrojów. Jedyne co mnie męczy to senność wieczorem i odrobina lenistwa.
Chyba do środy oszaleje
Ja to chyba przesadzam z badaniami :-) mam ciążę podwyższonego ryzyka i 34 lata, do tego jeszcze ten miesniak na macicy i prawdopodobieństwo rozwinięcia się miesniaka na jajniku wiec jakoś nie za dobrze idzie. Byłam już 3 razy u ginekologa, pierwszy raz w 4 tygodniu. Bycie w ciąży to jakieś nieporozumienie. Szkoda, że dzieciaczki nie rosną na krzewiniach jak borówki :-)
No niestety przed ciąża były 3-4 ciężkie treningi w tygodniu a teraz zostaje mi tylko ciążowe machanie nóżka...
Hej dziewczyny..ja dzis czuje sie taka do d... nie mam na nic sily...a tu jeszcze jakis obiad trzeba ugotowac...
Trzymam kciuki za kolejne wizyty!!!