reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

Też mam urlop od 3 sierpnia. Chciałam po urlopie iść na zwolnienie. Pytanie czy pociągne te 3 tygodnie...

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam od 31.07 aż do 14.08 a biorąc pod uwagę, ze 15.08 to święto wracam na 3 dni później weekend. Później tylko dwa dni pracy i wyjazd na 3 dni na firmowa Cyklowke [emoji6] a później tylko 4 dni i jak uda się znaleźć zastępstwo to pewnie już od 1 września poszłabym na l4

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tylko co jeśli szef mi nie będzie chciał ulżyć w obowiązkach?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Będzie musiał. Pamiętaj, ze ciąża to stan chroniony. Nie wiem jaki jest Twój szef, ale mimo wszystko powinien zdawać sobie sprawę z konsekwencji, jakie mu grożą, gdyby nie daj Boże cos Ci się stało, a takie konsekwencje może ponieść tylko, gdy zostanie poinformowany o fakcie- najlepiej poprzez zaświadczenie od lekarza.

@Dotkass witamy :) miałaś chyba masę szczęścia w tym wypadku i to w takiej wczesnej ciąży. Wiekiem się nie przejmuj, nie jest taki znowu bardzo zaawansowany [emoji1]

@Dotkass witamy :) miałaś chyba masę szczęścia w tym wypadku i to w takiej wczesnej ciąży. Wiekiem się nie przejmuj, nie jest taki znowu bardzo zaawansowany [emoji1]

Hahaha, szczerze to nawet nie czuje się na swoje lata, chociaż ta ciąża daje mi się mocno we znaki. Wypadek fakt, dobrze, ze jechaliśmy bez dziewczynek. Na szczęście prędkości nie było dużej. Wczesna ciąża to tez duży plus, bo macica jeszcze była za spojenie łonowym. Niestety stres wywołał u mnie krwawienie, które na szczęście zostało zatrzymane w porę Duphastonem.

A ja chyba pociągnę w pracy dość długo. Jakoś u nas chętnych brak. A ja muszę mieć czas żeby przyuczyć i przekazać.

No u mnie tez nie będzie to pięć minut. Niestety ja sama zajmuje się tym czym się zajmuje i mało kto wie czym [emoji12] tzn czym tak, ale w jaki sposób mało kto

reklama
Do góry