Shemshi
Fanka BB :)
Witamy, witamy. Mi też się wydaje, że ten czas się wlecze, ja mam wizytę 18 więc też sobie poczekam, ale myślę że warto bo już będzie ładnie wszystko widać ja też po południu mam spadek formy, ale na szczęście zmęczenie mnie na razie omija. To będzie twój pierwszy potomek?Hej kochane! Codziennie was czytam ale jakoś cierpię na brak weny i motywacji do czegokolwiek nawet do napisania tutaj. U mnie wieczorem mam brzuch tak wielki jak w 5 miesiącu, chociaż widzę że i z rana już mały nie jest. Nie mogę mieć długich przerw między posiłkami bo mam mdłości potem do końca dnia. Generalnie popołudnia zaczynam się czuć najgorzej, źle na żołądku i mdłości. Nie wymiotuję ale czuję się jak z chorobą lokomocyjna. Wstawanie po 4 razy w nocy siku mnie po prostu dobija. Nic mnie tak nie wkurza chyba[emoji23] Poza tym chodzę wcześnie spać i drzemka w dzień obowiazkowa. Cyce bolą standardowo ale idzie wytrzymać. Za 2 tygodnie w końcu kolejna wizyta u gina. Mam wrażenie że wieczność minęła od ostatniej wizyty... A tu jeszcze tyle trzeba czekać. No i oczywiście zestaw badań mam do zrobienia.