reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
@tuusiak współczuję ja kiedyś miałam przeboje z teściami ale nie aż takie mimo to uraz zostaje. Kiedyś może zrozumieją chyba że są zbyt wpatrzeni w siebie i zbyt pewni wszystkiego. Człowiek xmieniam myślenie jak spotyka go jakąś choroba lub tragedia wtedy zaczyna wszystko inaczej pojmować im chyba wszystko spada z nieba. Nie martw się kiedyś zrozumieją i poźaluja lat straconych przy wnukach, a to czas bezcenny
@AlexF co w pracy?

f2w3skjol4llo8s8.png

Dziewczyny weszłam w 9 tc i zaczęło się ... mam od wczoraj bol kości ogonowej promieniujący do pośladków i czasami takie mrowienia w podbrzuszu . Przyznam że to jest taki upierdliwy ból bo ani siedzieć ani chodzić . Czy u któreś cos takiego się pojawiło ? Nie wiem czy dzwonić z tym do lekarza :/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ropuszka ja miałam w pachwine. Ale znam ciężarówki które to miały. Ponoć od powiekszajacej sie macicy. Dzidzia rośnie, macica też. Ale lekarzem nie jestem.

Ropuszka ja miałam w pachwine. Ale znam ciężarówki które to miały. Ponoć od powiekszajacej sie macicy. Dzidzia rośnie, macica też. Ale lekarzem nie jestem.

Tez tak wyczytałam ze macica się powiększa Gosiu ale tyle jak się czeka na tego bobasa to człowiek świruje ... USG mam dopiero 20.07 żeby się dowiedzieć czy wszystko ok . Mam nowa lekarkę i nie chce tez dzwonić z każda pierdołą żeby na wstępie się nie zraziła [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@tuusiak olejcie ich. Ja miałam w sumie tylko jedną babcię a zastepowala mi stu dziadków.

Boże dziewczyny padam na twarz. Całą noc nie spalam bo co zasnelam to mi komary brzeczaly albo wlazily do ucha w tym szpitalu. Potem pobudka przed 6 na pomiar temperatury. Na śniadanie dawali zupę mleczna i tak mi się jej zachciało, ale się powsrrxymalam. Za to później... Wyszłam ok 13, mąż zabrał mnie i synka do restauracji na imieninowy obiad obzarlam się jak dzika a potem jeszcze kupił mi szarlotke i lody ( mój ukochany deser). Także dziś moje paleo poszło się paść [emoji14] ale w końcu w ciąży jestem raz na jakiś czas mi wolno. [emoji14]

Jutro ja idę podejrzeć maluszka :) 7t3d :) serduszko już biło,mam nadzieję,że tak jest :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez jutro idę z takim samym nastawieniem. Oby biło i dzidzia się rozwijała. Wiec trzymajmy się jakoś.

Dziewczyny zadam pytanko z innej dziedziny. Co z hybryda w ciąży bo zdania są podzielone . Jakie macie doświadczenia ?

f2w3skjol4llo8s8.png

reklama
Dziewczyny weszłam w 9 tc i zaczęło się ... mam od wczoraj bol kości ogonowej promieniujący do pośladków i czasami takie mrowienia w podbrzuszu . Przyznam że to jest taki upierdliwy ból bo ani siedzieć ani chodzić . Czy u któreś cos takiego się pojawiło ? Nie wiem czy dzwonić z tym do lekarza :/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ropuszko ja to mam teraz też! Mąż mi to rozmasowuje i jest dużo lepiej.

Do góry