Shemshi
Fanka BB :)
Gratuluję! Cieszę się, że wszystko jest ok Ty chyba z tych spokojnych dziewczyn, co się w ogóle nie stresują jeśli chodzi o dentystę to są tacy, którzy nie tykają kobiet w ciąży na wszelki wypadek a tak poważnie to na pewno można usuwać, nieraz nawet trzeba jeśli jest to bezpieczniejsze niż czekanie. Ale to dentysta oceni czy to pilne. No i oczywiście myślę, że będzie chciał poczekać do 2 trymestru. U ciebie gorsze jest to, że to nie jest zwykłe rwanie. Bo jeśli masz zatrzymaną w kości to trzeba zapewne usuwać chirurgicznie. Nie masz tam żadnego stanu zapalnego?Cześć dziewczyny
Dawno nie pisałam ale regularnie czytam cieszę się, że powoli uspokaja się u lutówek. Za mną druga już wizyta i widać było pulsujące serduszko wg OM 8.2 a USG 7.4 dalej mnie męczą mdłości ale już mniej tylko do tego mam kiepsko bo miałam umówioną wizytę na usunięcie zatrzymanej 8 chirurgicznie ale okazało się, że mam ktosia w brzuchu i tak pobolewa mnie ta 8 ratuje się goździkiem i maścią ziołową ale mimo wszystko uczucie jest kiepskie. Mam zamiar usunąć w 2 trymestrze choć moja ginekolog nie potwierdziła mi czy można bo powiedziała że to dentysta powinien wiedzieć. Jak mi się uda to wstawię zdjęcie z komórki za chwilkę Pozdrawiam i miłego weekendu życzę.
Udało mi się mam nadziej, że coś widać