reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Słuchajcie, kiedy najlepiej jest się umówić do ginekologa na pierwszą wizytę?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

6/7 tydzien. Wczesniej to troche bez sensu isc bo serca nie bedzie a to dosc wazny moment aby potwierdzic, ze serducho pika. Dzien pozniej i tak gin bedzie mowil zebys przyszla aby sprawdzic czy jest serce. Zabulisz za 2 wizyty [emoji12]

A no to opcja kiedy nie musisz wziac recepty na jakies leki. Bo jak musisz brac leki to wizyte powinnas miec jak najszybciej.

U mnie 5tc+3 i jeszcze sie nie umowilam na USG [emoji85]

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Ja się umówiłam od razu po teście w terminie okresu, ale i tak wyszło tak, że ginka miała termin na za dwa tygodnie dopiero, więc w sumie dobrze.

W kwestii informowania o ciąży. Mam trzy siostry i mamy wspólną grupę na Messengerze gdzie piszemy. Po wizycie u gina wysłałam im zdjęcie z usg. Wcześniej wiedziała tylko moja mama i najstarsza siostra. Ja im się tam chwalę dzieciatkiem. Siostry w szoku. Najbardziej najmłodsza. Po czym po chwili moja druga sister oznajmia że ona też jest. Jej dzieciatko ma 4 cm i to 11 tydzień. Tylko ona jest dalej w szoku bo to piąta ciąża. Okazało się że mamcia wiedziała o mnie i o niej ale pary nie puściła :rofl::rofl2::rofl2:

reklama
Do góry