reklama
Ruby_Charm
Fanka BB :)
Hej dziewczyny.
Jutro miałam dostać @, ale od jakiegoś czasu mnie pobolewa podbrzusze. Dziś rano zrobiłam test, w sumie nie wierząc, że nam się udało... jakiś miesiąc temu wyszło, że mam podwyższone tsh, ale dziś na teście wyszły 2 grube krechy, wizytę u ginekologa mam za tydzień w poniedziałek. Jak potwierdzi, to poinformujemy. Ale jutro rano zrobię jeszcze jeden test, tak dla pewności. Termin będę mieć na koniec lutego
Jutro miałam dostać @, ale od jakiegoś czasu mnie pobolewa podbrzusze. Dziś rano zrobiłam test, w sumie nie wierząc, że nam się udało... jakiś miesiąc temu wyszło, że mam podwyższone tsh, ale dziś na teście wyszły 2 grube krechy, wizytę u ginekologa mam za tydzień w poniedziałek. Jak potwierdzi, to poinformujemy. Ale jutro rano zrobię jeszcze jeden test, tak dla pewności. Termin będę mieć na koniec lutego
Ja powiedziałam mojej mamie zaraz po tym jak beta wyszła pozytywna, po czym poprosiłam ją, żeby narazie nikomu nie mówiła póki nie będzie potwierdzone przez lekarza itp... I co mama zrobila następnego dnia miała urodziny i powiedziała całej rodzinie
My też jeszcze trzymamy w tajemnicy, planujemy powiedzieć rodzicom za tydzień, bo będzie rodzinna imprezka, ale tylko w przypadku jak we wtorek na usg zobaczę zarodek z bijącym serduszkiem. Zbliża się tydzień, w ktorym wiele z nas ma usg, oby to był tydzień dobrych wiadomości .
martula1985
U nas praktycznie już wszyscy wiedzą, no muszę siedzieć w domu, dużo leżeć i odpoczywać, więc się wszyscy domyślili... a też chciałam jak najdłużej trzymać w tajemnicy ale czasem się nie da...
Ruby_Charm
Cieszymy się z tego jak dzieci, chcieliśmy bardzo, ale nie wierzylismy w to, że się uda tak od razu
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ruby_Charm
Słuchajcie, kiedy najlepiej jest się umówić do ginekologa na pierwszą wizytę?
reklama
gosiunia:)
Słuchajcie, kiedy najlepiej jest się umówić do ginekologa na pierwszą
Ja się umowiłam na 6/7 tydzień zeby serducho zobaczyć.