reklama
Paraplu
Fanka BB :)
@olga_d zazdroszcze Ci tego spokoju. Ja mam straszne ataki paniki :/
@mavika co chwile mozna uslyszec o dziewczynach ze skierowaniem na zabieg a tu pach wszystko okej. Moze slaby sprzet albo pozna owulka. Dobrze, ze sprawdzaja przed samym zabiegiem.
@gosiunia:) kurcze, szkoda dziecka. Jak sie czuje? Zdrowia dla corci
@Sylviia przepiekna beta i gratuluje wspanialej wizyty
@Minia86 bo kto to wymyslil zeby trzeba bylo tyle w niewiedzy czekac nic dziwnego, ze szalu idzie dostac z zamartwiania sie. Oby tylko bylo wszystko cacy [emoji1377]
@Anifen jak wizyta?
Aaa juz widze fotke z USG. Gratuluje [emoji2]
@mysiaka92 a to pech z tym labem Twoim.
@monmon nie jestem przesadne i nie wierze w takie pierdoly kiedys ludzie nie mieli dostepu do nauki a mieli potrzebe wytlumaczenia pewnych zjawisk i tak powstaly przesady, legendy, itp.
Teraz mamy powszechny dostep do wiedzy i przesady to powinnien byc raczej jako folklor traktowany
@mama_zuzanki super, ze jest fasolina. To czekamy na serducho [emoji1377]
@martula1985 bardzo mi przykro, nawet nie umiem sobie wyobrazic jak Ci dzisiaj ciezko. Tulam.
@agaelb to ktory tydzien u Ciebie biedzie podczas wizyty?
Ja nie mam jeszcze terminu wizyty. U mnie dzisiaj 5tc+2, poczekam jeszcze kilka dni i zadzwonie zapytac sie o termin.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@mavika co chwile mozna uslyszec o dziewczynach ze skierowaniem na zabieg a tu pach wszystko okej. Moze slaby sprzet albo pozna owulka. Dobrze, ze sprawdzaja przed samym zabiegiem.
@gosiunia:) kurcze, szkoda dziecka. Jak sie czuje? Zdrowia dla corci
@Sylviia przepiekna beta i gratuluje wspanialej wizyty
@Minia86 bo kto to wymyslil zeby trzeba bylo tyle w niewiedzy czekac nic dziwnego, ze szalu idzie dostac z zamartwiania sie. Oby tylko bylo wszystko cacy [emoji1377]
@Anifen jak wizyta?
Aaa juz widze fotke z USG. Gratuluje [emoji2]
@mysiaka92 a to pech z tym labem Twoim.
@monmon nie jestem przesadne i nie wierze w takie pierdoly kiedys ludzie nie mieli dostepu do nauki a mieli potrzebe wytlumaczenia pewnych zjawisk i tak powstaly przesady, legendy, itp.
Teraz mamy powszechny dostep do wiedzy i przesady to powinnien byc raczej jako folklor traktowany
@mama_zuzanki super, ze jest fasolina. To czekamy na serducho [emoji1377]
@martula1985 bardzo mi przykro, nawet nie umiem sobie wyobrazic jak Ci dzisiaj ciezko. Tulam.
@agaelb to ktory tydzien u Ciebie biedzie podczas wizyty?
Ja nie mam jeszcze terminu wizyty. U mnie dzisiaj 5tc+2, poczekam jeszcze kilka dni i zadzwonie zapytac sie o termin.
monmon
Ktory tydzien ?Dziewczyny ja juz po wizycie jest dzidzia i serduszko bije jak dzwon
piekne ! Ktory tyd?Dziewczyny ja juz po wizycie jest dzidzia i serduszko bije jak dzwon
Moja dzidzia ma całe 5 mm@Sylwiia a jak duża jest teraz Twoja dzidzia.
gosiunia:)
martula1985
Dzień dobry ja już od 3.30 spać nie mogę... wczoraj przed snem najadłam się makaronu z sosem pomidorowym, bo miałam taką mega ochotę, po prostu się nażarłam... a o 3.30 obudził mnie głód [emoji85] miłego dnia Dziewczyny!
Paraplu
@gosiunia:) wspolczuje, ona sie meczy, Wy sie meczycie. Oby szybko przeszlo.
@martula1985 ja tak mialam jak plywalam na studiach [emoji23] a nie bylam w ciazy [emoji23]
Potrafilam obudzic sie o 3 i byc tak glodna, ze szlam do calodobowej budki z kababami [emoji23]
A u mnie jest teraz 5.26, koncze sniadanie i do pracy lece. Cale szczescie tylko 3 godziny
Milego dnia [emoji8]
@martula1985 ja tak mialam jak plywalam na studiach [emoji23] a nie bylam w ciazy [emoji23]
Potrafilam obudzic sie o 3 i byc tak glodna, ze szlam do calodobowej budki z kababami [emoji23]
A u mnie jest teraz 5.26, koncze sniadanie i do pracy lece. Cale szczescie tylko 3 godziny
Milego dnia [emoji8]
reklama
DorciaMamaOlka
Czesc dziewczynki jak się czujecie? Gratuluję pozytywnych wizyt też macie tak mokro? Sorki za bezpośrednie pytanie,ale ja już tak mam
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom