reklama
martula1985
Fanka BB :)
Ja w poprzedniej ciąży byłam pewna że będzie syn i tak było.. ale wiecie, to jest tylko 50 na 50 % szansJa w obu ciazach czulam ze bedzie syn a mam dwie córki takze mi intuicja zle podpowiadala
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A czy któraś ma w rodzinie i może się spodziewać bliźniaków? ja bym się nie obraziła szczerze mówiąc
angelka90
Teść ma braci bliźniaków, więc teoretycznie jakieś prawdopodobieństwo istnieje, ale na USG jest 1 serduszko
No właśnie w pierwszej nie pamiętam przeczuć, był chłopak, ale objawy były troszkę lżejsze, teraz mam takie combo, ze wszyscy w okół kraczą dziewczynkę, a ja bardzo mocno wierzę w chłopca
No właśnie w pierwszej nie pamiętam przeczuć, był chłopak, ale objawy były troszkę lżejsze, teraz mam takie combo, ze wszyscy w okół kraczą dziewczynkę, a ja bardzo mocno wierzę w chłopca
andzelisia
Hejka mozna do was dolaczyc :-)
martula1985
Jasne, witamyHejka mozna do was dolaczyc :-)
andzelisia
Dzieki.Mam 2 chlopcow i jestem w 3 ciazy.Termin bedzie pewnie na koniec lutegstatnia@ 12 maj.Wizyte u gin mam 27 czerwca.Jasne, witamy
gosiunia:)
Mi z chńskiego kalendarza dwa razy wychodził chłopak a mam 2 dziewczyny. Ale ja zawsze byłam inna
monmon
Ja tez mam takie hustawki nastroju ze az glupio....maz twierdzi ze jedtem czepialskaDobrze wiedzieć że nie tylko ja mam napady złości i zmienne nastroje [emoji48] i aż się boję bo to przecież dopiero początek...
Napisane na HTC U Play w aplikacji Forum BabyBoom
mama _zuzanki
A u mnie samopoczucie rewelacyjne, można powiedzieć że nastrój pozytywny tak samo jak przed ciążą. Fizycznie troszkę gorzej i do tego strasznie chce mi się spać. Jeżeli chodzi o płeć to w pierwszej ciąży byłam przekonana że będzie syn a jednak mam cudowną córeczkę☺Teraz przeczucia nie mam no i dobrze, poczekamy zobaczymy. Dla Zuzanki chciałabym by była siostra bo ja siostry nie miałam i tak sobie zawsze myślę że posiadanie siostry to fajna sprawa ☺ Dla męża chciałabym syna a dla siebie jest mi całkowicie obojętne. Jeżeli chodzi o bliźniaki to mój kochany tatuś był z bliźniąt. W piątek mam kolejną wizytę u gina. Może teraz coś już zobaczy. Kazał mi przychodzić co tydzień ale to przez torbiel która mam na jajniku.
Spokojnej nocy Dziewczyny ☺
Spokojnej nocy Dziewczyny ☺
reklama
mama _zuzanki
A jeszcze jedno, czy są tu mamusie po 35 roku? Orientujecie się co i jak z tymi badaniami które należą nam się bezpłatnie?