reklama
gosiunia:)
Fanka BB :)
Ale dziewczyny pociesze Was że po porodzie to jest dopiero huśtawka (przynajmniej tak było u mnie). I płakałam bez przerwy. Raz ze szczęścia, raz że sobie nie poradzę a całkiem często z niewiadomych przyczyn. Ale siedziałam i ryczałam w głos.
martula1985
Marne pocieszenie [emoji85][emoji16]Ale dziewczyny pociesze Was że po porodzie to jest dopiero huśtawka (przynajmniej tak było u mnie). I płakałam bez przerwy. Raz ze szczęścia, raz że sobie nie poradzę a całkiem często z niewiadomych przyczyn. Ale siedziałam i ryczałam w głos.
gosiunia:)
Moim zdaniem i doświadczeniem jedynym objawem płci dziecka jest pisiorek albo jego brak na USG
martula1985
Wg chińskiego kalendarza wychodzi mi chłopak ale podświadomie myślę że dziewczynka [emoji16]dziewczyny, czy są jakieś objawy wskazujące na płeć?
Bo słyszę wiele różnych proroctw i herezji, absolutnie się tym nie kieruję, ale jednak zainteresowało mnie to czy faktycznie się sprawdzają?
mavika
Ja też. Miałam różne myśli. Teraz mam zamiar przyladowac witaminę d3 w końskiej dawce by tego uniknąćAle dziewczyny pociesze Was że po porodzie to jest dopiero huśtawka (przynajmniej tak było u mnie). I płakałam bez przerwy. Raz ze szczęścia, raz że sobie nie poradzę a całkiem często z niewiadomych przyczyn. Ale siedziałam i ryczałam w głos.
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Paraplu
@angelika nie ma chociaz czytalam, ze wedlug badan 70% kobiet dobrze typuje plec dziecka (chodzi o przeczucia).
Np. w poprzedniej ciazy bylam pewna, ze to chlopiec. Nie mam tego jak sprawdzic czy faktycznie byl to chlopiec ale bylam tego tak pewna jak tego, ze jutro wstanie Slonce.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Np. w poprzedniej ciazy bylam pewna, ze to chlopiec. Nie mam tego jak sprawdzic czy faktycznie byl to chlopiec ale bylam tego tak pewna jak tego, ze jutro wstanie Slonce.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom