Paraplu
Fanka BB :)
Mojego to chcialam wczoraj rzucic fpisdu bo sie mnie zapytal czy zrobie obiad. A ja bylam zmeczona po ciezkim dniu pracy i doszlam do wniosku, ze ma mnie gdzies ten chlop, wiec ja tez go mam gdzies. I juz widzialam oczami wyobrazni jak sobie poradze jako samotna matka [emoji23]
Obrazilam sie jeszcze wczoraj na psa [emoji23] prawie sie poryczalam bo poszlam sie do niej przytulic a ona zaraz wstala i polozyla sie kawalwk dalej. Taaaaak mi sie smutno zrobilo, ze stwierdzilam, ze sie odkochuje w moim psie [emoji23]
Na dekiel mi padlo i to porzadnie [emoji23] teraz sie z tego smieje ale wczoraj na serio chcialam rzucac chlopa i psa [emoji85]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Obrazilam sie jeszcze wczoraj na psa [emoji23] prawie sie poryczalam bo poszlam sie do niej przytulic a ona zaraz wstala i polozyla sie kawalwk dalej. Taaaaak mi sie smutno zrobilo, ze stwierdzilam, ze sie odkochuje w moim psie [emoji23]
Na dekiel mi padlo i to porzadnie [emoji23] teraz sie z tego smieje ale wczoraj na serio chcialam rzucac chlopa i psa [emoji85]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom