reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

Jeśli ostatnie sexy były w poniedziałek i owulacja w środę to plemniki mogły przetrwać te dwa dni. Wg mnie jeszcze szansa jest. U mnie szczyt progesteronu przez ostatnie pół roku to był 11.5 więc bez szału ale patrzyłam dziś na wyniki z poprzedniej ciąży i właśnie taką miał wartość przy beta HCG 38. Nic mnie nie kosztuje w piątek zbadać proga i bete tzn kosztuje 78zl 😆 Dla własnej ciekawości chce sprawdzić do jakiej wartości urośnie progesteron. Wiem że raczej nie będzie z tego ciąży ale jak to mówią póki nie ma okresu jest nadzieja 😅
Ja bym też bardziej skupiła się na mężu, rozmowach z nim bo dwa seksy więcej do niedzieli i ta szansa na ciążę byłaby dość duża 😊

reklama
Ja bym też bardziej skupiła się na mężu, rozmowach z nim bo dwa seksy więcej do niedzieli i ta szansa na ciążę byłaby dość duża 😊
Zdecydowanie 😅 Czasu nie cofnę , wykazuje poprawę bo następny cykl liczę że będzie stymulowany i póki co mówi że się bardziej postara. Jutro ostatni dzień pracuje i będę mieć urlop do marca więc będzie więcej czasu i okazji bo dzieci będą w przedszkolu 😆

@MamaR bo ja się już chyba trochę zgubiłam. Twój dzisiejszy prog wskazywałby na owulację jakoś w okolicy niedzieli. Ostatnie seksy były w zeszły poniedziałek. No to… szanse są raczej rzeczywiście niewielkie, tak jak pisze Myszka. Rozumiem nadzieję, trzymam kciuki i w ogóle. No ale większy sens ma zbadanie proga dopiero w poniedziałek, jak już tutaj ktoś pisał. A robienie bety w piątek już w ogóle nie ma sensu.

Ostatnia edycja:
Zdecydowanie 😅 Czasu nie cofnę , wykazuje poprawę bo następny cykl liczę że będzie stymulowany i póki co mówi że się bardziej postara. Jutro ostatni dzień pracuje i będę mieć urlop do marca więc będzie więcej czasu i okazji bo dzieci będą w przedszkolu 😆
A dlaczego On ogólnie unika? Chodzi cały czas o tą niepewność czy chce czy nie?

U mnie wczoraj pozytywny test owu bo dziś już bladzioszki. Jestem ciekawa tego cyklu po tej histero laparo. Zapisz proszę na 27 lutego jak flo wyznaczyło.

Kurcze mnie jajnik boli .
Idealnie mam śluz płodny czyli białko jajka kurzego a zastrzyk za 2 dni dopiero.
Więc owulacja za 3-4dni .
Wtedy będzie sachara u mnie.
I bądź tu Mądrym.
Z tym wszystkim

reklama
Jeśli ostatnie sexy były w poniedziałek i owulacja w środę to plemniki mogły przetrwać te dwa dni. Wg mnie jeszcze szansa jest. U mnie szczyt progesteronu przez ostatnie pół roku to był 11.5 więc bez szału ale patrzyłam dziś na wyniki z poprzedniej ciąży i właśnie taką miał wartość przy beta HCG 38. Nic mnie nie kosztuje w piątek zbadać proga i bete tzn kosztuje 78zl 😆 Dla własnej ciekawości chce sprawdzić do jakiej wartości urośnie progesteron. Wiem że raczej nie będzie z tego ciąży ale jak to mówią póki nie ma okresu jest nadzieja 😅
ale po czym ty stwierdzasz, że w środę miałaś owulację? Skoro progesteron jasno wskazuje, że jeszcze w sobotę jej nie było?

Do góry