reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Część ☺️ ja znów dla odmiany już po okresie i odliczamy do kolejnej owulacji 😉 chciałam się umówić do moje ginekolog w 1 fazie cyklu, ale mi się nie udało - wony termin wypada na 2. Wstępnie się zapisałam, ale zastanawiam się czy nie zaczekać do kolejnego cyklu.

11dpo to szansa jeszcze jest
Niby tak, ale ja czuję z jednej strony że się nie udało a z drugiej organizm mi daje takie sygnały, że tylko czekam żeby zrobić kolejny test.

Zwłaszcza, że mąż mi nie ułatwia bo tym razem on na prawie każdym teście widzi cień a ja nie...

Ja dziś 5 dpo a ból podbrzusza wydaje mi się ,że nasilony.. dosłownie jakby już miała być 😵‍💫 nie wiem czy to przed 🐒 za 10 dni ma przyjść.. może któraś z was tak wcześnie miała objawy przepowiadające 🐒🤔?

Mi się zdarzały takie cykle, że tydzień a nawet z 10 dni przed okresem już mnie pobolewało.

Tak przy okazji filmów i seriali, może któraś ma do polecenia jakiś fajny serial na HBO Max? Najlepiej jakiś kryminał 😄😄

The undoing tak jak już ktoś polecał, Sukcesja jest super ale to pewnie już oglądałaś, The tourist teraz zaczęłam i zapowiada się ciekawie.

reklama
Do góry