reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Dobrze, że to koordynujesz, bo niektórzy potrzebują pokierowania.
Które parametry nasienia wyszły u Was słabiej?

U nas powtórka badania nasienia w przyszłym tygodniu. Nie mam dobrych przeczuć.
Szczerze to chyba wszystko słabe wyszło 😢
Morfologia dalej 0, słaby ruch i pogorszyła się koncentracja. Ostatnio była super, a teraz poniżej normy

reklama
U mnie aktualnie 21 dzień cyklu. Testy owu w tym miesiącu negatywne. Na monitoringu nie byłam. Owu zawsze czuję a w tym cyklu nic a nic. Jak się domyślacie nie nastraja mnie to pozytywnie.
Do tego policzyłam ile podczas tych starań wydałam na testy. Kupuję tylko na amazon wiec łatwo mi było to sprawdzić. Staramy się o tę ciążę 14 cykl. Na testy owu wydałam 60€ a na ciążowe 280€ 😱🙈 Cena za moje "uzależnienie od sikania".
Mam ochotę tym wszystkim rzucić

Hej, chciałam dać znać, że trochę Was oszukałam.
Na początku lutego podchodziliśmy do drugiej IUI, nie mówiłam nic, bo nie chciałam żadnych rozmów i rozkmin na ten temat.
IUI nieudana. Ale pomyślałam, ze ucziciwie bedzie Wam powiedzieć, bo jednak mase wsparcia od Was dostałam.
IUI była z zastrzykiem, zrobiona niemal w idelanym momencie, więc mozecie się domyślać, jak mnie zmiotła ta porażka, dlatego nie wykluczam, że będzie mnie tu mniej.
Ogromnie mi przykro Kochana. Nie wyobrażam sobie co czujesz. Przytulam Cię mocno ❤️

Na początku lutego podchodziliśmy do drugiej IUI, nie mówiłam nic, bo nie chciałam żadnych rozmów i rozkmin na ten temat.
IUI nieudana. Ale pomyślałam, ze ucziciwie bedzie Wam powiedzieć, bo jednak mase wsparcia od Was dostałam.
IUI była z zastrzykiem, zrobiona niemal w idelanym momencie, więc mozecie się domyślać, jak mnie zmiotła ta porażka, dlatego nie wykluczam, że będzie mnie tu mniej.

Strasznie mi przykro ❤️‍🩹🥺

Pisałam Wam, że Męża nie informuję od dawna, że owulka, pik itp itd... a jeszcze ostatnie cykle nie podejmowałam tematu "staramy się" ...a wczoraj taaaaki seks był, że ho ho, już dawno tak gorąco, i namiętnie nie bylo, raczej normalnie😁🙃cokolwiek to znaczy 🤣 no i mąż w trakcie mówi "ty masz owulację" haaa, uśmiałam się w trakcie... no to co odliczam 😉

Moje przewidywania owulacji walentynkowej raczej były nieprawidłowe, po spadku temperatura wróciła na poziom wcześniejszy zamiast wystrzelić do góry, wiec dalej czekam 🙈 jeśli będzie później niż w niedziele to nie wiem czy zdążę jeszcze coś zatestować w lutym 🫣

Bardzo mi przykro, doskonale Cie rozumiem bo też w iui pokładałam wielkie nadzieje.. Po drugiej, nieudanej miałam grubo ponad pół roku przerwy.. teraz oczywiście żałuje że nie dźwignęłam tego psychicznie i zmarnowałam tyle czasu zamiast na gorąco szukać przyczyny ale widocznie tak musiało być, zdrowie psychiczne też jest ważne więc odpoczywaj ile musisz. Życzę Ci żebyś jak najszybciej się z tego podniosła i dopieła swego, już samo przyznanie się tutaj wymagało siły 🥺

Bardzo mi przykro, doskonale Cie rozumiem bo też w iui pokładałam wielkie nadzieje.. Po drugiej, nieudanej miałam grubo ponad pół roku przerwy.. teraz oczywiście żałuje że nie dźwignęłam tego psychicznie i zmarnowałam tyle czasu zamiast na gorąco szukać przyczyny ale widocznie tak musiało być, zdrowie psychiczne też jest ważne więc odpoczywaj ile musisz. Życzę Ci żebyś jak najszybciej się z tego podniosła i dopieła swego, już samo przyznanie się tutaj wymagało siły 🥺
na ten moment chyba po prostu poczekamy i zobaczymy, czy ewentualnie będzie nam przysługiwać to dofinansowanie do IVF. I tak do czerwca nie planuję działań...

reklama
Do góry