reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Hej, chciałam dać znać, że trochę Was oszukałam.
Na początku lutego podchodziliśmy do drugiej IUI, nie mówiłam nic, bo nie chciałam żadnych rozmów i rozkmin na ten temat.
IUI nieudana. Ale pomyślałam, ze ucziciwie bedzie Wam powiedzieć, bo jednak mase wsparcia od Was dostałam.
IUI była z zastrzykiem, zrobiona niemal w idelanym momencie, więc mozecie się domyślać, jak mnie zmiotła ta porażka, dlatego nie wykluczam, że będzie mnie tu mniej.

Na początku lutego podchodziliśmy do drugiej IUI, nie mówiłam nic, bo nie chciałam żadnych rozmów i rozkmin na ten temat.
IUI nieudana. Ale pomyślałam, ze ucziciwie bedzie Wam powiedzieć, bo jednak mase wsparcia od Was dostałam.
IUI była z zastrzykiem, zrobiona niemal w idelanym momencie, więc mozecie się domyślać, jak mnie zmiotła ta porażka, dlatego nie wykluczam, że będzie mnie tu mniej.
Bardzo mi przykro... Nie wiem co napisać, więc chyba tylko tyle że bardzo mocno tulę... 🥺🥺🥺

Poczekam, jutro zrobię jeszcze test i ewentualnie wtedy podejdę na bete. Mój gin mówił żeby nie sikała wcześniej niż 17.02 ale dziś urodziny męża więc miałam taką nadzieję, że mu sprawie najpiękniejszy prezent
A ja z kolei mam powiedziane, żeby sikać jak najwcześniej na jak najczulsze testy żeby jak najszybciej wdrożyć heparynę. To chyba niedobrze dla mnie, bo tylko mi głowa świruje 😂😂

Trzymam kciuki, żeby to jednak był cień zwiastujący bardzo nudne najbliższe 9 miesięcy 🤞🤞

Bardzo mi przykro, trzymaj się.😔🫂

reklama
Do góry