reklama
Darapuszkin
Fanka BB :)
Gratulujemy ząba u nas noc z jedną pobudka. Czuje się jak nowonarodzona! Wychodzą 2 gorne jedynki i dwojka. Juz widac!
Cookie_
Moderator
U mojej 2 górne jedynki i 2 dwójki w natarciu. Przebiła się właśnie 1. Noc też w miarę ok, bo jedzenie o 23, 3 i 7Gratulujemy ząba u nas noc z jedną pobudka. Czuje się jak nowonarodzona! Wychodzą 2 gorne jedynki i dwojka. Juz widac!
natusia.mamusia86
Kurczę dziewczyny zaczynam schizować. Jasiek przestał robić kosi kosi, papa. Nic nie powtarza jak mu pokazuję. Jest w ciągłym ruchu. Do tego nie reaguję jak wołam go po imieniu. Cały czas czytam o autyzmie. MasakraProblemy z jedzeniem, łapie się obiema rączkami za uszy, wygina głowe do tyłu i płaczę. Nie wiem co o tym myśleć. Cały czas tłumacze to sobie skokiem ale już sama nie wiem.
alible
Nie chcę się mądrowac,bo się aż tak nie znam, ale wydaje mi się że schizujesz. Za przykład podam Nele, która zapomniała też jak się robi papa, bebe na pampersa, nie mamuje i nie tatuje, tylko jeśli już coś powie to tylko baba. Dodatkowo znowu w nocy słabo śpi
Moj tez teraz zaczął sie tak do tyłu wyginac. A z tym zapominaniem umiejetnosci to tak dzieciaki mają moj tez ostatnio mama juz nie mowi (chociaz nie wiem czy wczesniej bylo to swiadome czy tak mu przypadkowo wychodziloKurczę dziewczyny zaczynam schizować. Jasiek przestał robić kosi kosi, papa. Nic nie powtarza jak mu pokazuję. Jest w ciągłym ruchu. Do tego nie reaguję jak wołam go po imieniu. Cały czas czytam o autyzmie. MasakraProblemy z jedzeniem, łapie się obiema rączkami za uszy, wygina głowe do tyłu i płaczę. Nie wiem co o tym myśleć. Cały czas tłumacze to sobie skokiem ale już sama nie wiem.
natusia.mamusia86
To może faktycznie ma to coś wspólnego ze skokiem.
Cookie_
Moderator
@natusia.mamusia86 nie martw się. Jak dziecko zdobywa nowe czynności często zapomina starych. Moja na chwilę przestała mówić a skupiła się na ruchu i pokazywaniu. Z mowy to czasem baba było. Jak skok minął to wróciło jej gadanie. Zaczęła mówić tata i a ku jak zakrywa się kocykiem. doszło pokazywanie tego, co chce paluszkiem, zabawa w wspomniane akuku i robienie no no.
Słuch wybiórczy ma za to mój starszy Mówię i po chwili on nie wie co chciałam. Mogę sobie gadać dowoli a zakoduje, co zechce Momentami, mam wrażenie że ta zdalna nauka rzuca się dzieciakom na mózg
Słuch wybiórczy ma za to mój starszy Mówię i po chwili on nie wie co chciałam. Mogę sobie gadać dowoli a zakoduje, co zechce Momentami, mam wrażenie że ta zdalna nauka rzuca się dzieciakom na mózg
natusia.mamusia86
U nas nocki też słabe. Śpi do 24 a później co godzinę pobudkaNie chcę się mądrowac,bo się aż tak nie znam, ale wydaje mi się że schizujesz. Za przykład podam Nele, która zapomniała też jak się robi papa, bebe na pampersa, nie mamuje i nie tatuje, tylko jeśli już coś powie to tylko baba. Dodatkowo znowu w nocy słabo śpi
reklama
alible
@natusia.mamusia86 to u nas to samo z tym że u nas zasypia o 23 (to już sukces) i pierwsza pobudka o 1-1:30