reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

@Ane20.02.20 karmię ją na leżąco albo na siedząco. Fakt, że ostatnio podczas jedzenia zapiera się rękoma i odpycha i to mi na pewno"rozrywało" piersi i muszę ją trzymać mocno przy sobie żeby tego nie robila- skubana jest silna 💪
@Cookie_ od południa używam tej maści Purelan i albo już się tak przyzwyczaiłam do tego bólu albo delikatnie mi pomogła 👍♥️

reklama
Dziewczyny podawałyście paprykę. Robię krem z papryki i zastanawiam się czy dla małej obrać ją ze skórki czy nie 🤔

Ja z papryki obcinam skórkę. Do czego ten krem bo brzmi pysznie? 😀
Robię krem z papryki z dodatkiem pomidorów, czosnku, cebulki i ziół prowansalskich a do tego groszek ptysiowy lub grzanki. I mamy treści wsza zupę 😉 Nam nie zdejmuje skóry z papryki, jedynie z pomidorów zdejmuje.
Wersja dla małej całą wciągnięta 💪, bardzo jej smakowało.

reklama
Robię krem z papryki z dodatkiem pomidorów, czosnku, cebulki i ziół prowansalskich a do tego groszek ptysiowy lub grzanki. I mamy treści wsza zupę 😉 Nam nie zdejmuje skóry z papryki, jedynie z pomidorów zdejmuje.
Wersja dla małej całą wciągnięta 💪, bardzo jej smakowało.
Ja jeszcze podpytam, z przypraw to tylko zioła prowansalskie? Ja ogólnie mam ogromny problem z tym, ze nie mogę dawać Neli tego co nam przyrządzam (tzn nie zawsze), bo sól, pieprz itp. a bardzo chciałabym jej już tak bardziej zróżnicować tą dietę.

BTW. Nela dziś 7 miesięcy skończyła 💪🎊🎉

Do góry