natusia.mamusia86
Fanka BB :)
Jutro 8.15. Kurczę totalnie nie jestem
psychicznie przygotowana na cc. Wszystko się tak szybko dzieję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie myśl o tym. Ja czekałam na zabieg, była lekka obsuwa i jak przyszła pielęgniarka to na szybkiego, nagle mnie wzięła z zaskoczenia. Raz dwa cewnik i już byłam na sali operacyjnej. A tam totalny luz, mój ginek z całym zespołem włączyli muzykę, żartowaliśmy normalnie śmiech na sali Jak mała wyjmowali leciał "Kawałek podłogi" Denegra. Nawet lepiej, że tak z zaskoku poszłam.Jutro 8.15. Kurczę totalnie nie jestem
Natusia, trzymamy kciukiJutro 8.15. Kurczę totalnie nie jestem
Gratulacje!! Odpoczywaj!Dziewczyny mały na świecie, normalnie cudo. Urodził się drobniutki bo 3kg i mierzy 53 cm. Ja powoli wracam do sił. Odezwę się jak dojdę do siebie.
To był krótki luty...Ale super, Natusia gratulacje! Wracaj szybko do siebie po zabiegu!
Dziewczyny to ktora jest jeszcze w dwupaku?
Gratulacje, kompaktowy jak moja córeczkaDziewczyny mały na świecie, normalnie cudo. Urodził się drobniutki bo 3kg i mierzy 53 cm. Ja powoli wracam do sił. Odezwę się jak dojdę do siebie.