reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

Po porodzie boli gdy macica się obkurcza, masz dziecko i musisz o nie zadbać a krwawisz jak za przeproszeniem "zarżnięta świnia" jesteś obolała. Na tyłku siedzieć nie możesz. Choć ja po 3h od porodu śmiało już poszłam pod prysznic i chodziłam. Najgorzej wspominam siadanie.
Szczerze po czasie tego się nie pamięta, tego bólu porodowego i po.

reklama
@Darapuszkin idac do porodu nigdy nie bałam się bólu, bo wiedziałam że boli niemiłosiernie. Bałam się komplikacji ze mną czy dzieckiem. To naturalne. Później zastanawiasz się czy dziecko dobrze przybiera, czy prawidłowo zdobywa umiejętności i tak całe życie zawsze coś 😉

I to jest najważniejsze, że szybko zapomina się o tym co było złe a pamięta się to pierwsze spotkanie z maleństwem😊😊
@Darapuszkin wiadomę, że czasami ciężko przezwyciężyć swoje lęki ale jak sama zauważyłaś wiele w życiu Tobie wychodzi i podjęte zadania doprowadzasz do końca. Myślę, że to najważniejsze życiowe zadanie tym bardziej osiągniesz bezproblemowo😊

Hehe... jak ja Was rozumiem... ja jak wczoraj dowiedziałam się że cc to spać nie mogłam. Nie mogłam się uspokoić. Aż mi się śniło. @Cookie_ ty to zdolna babeczka jesteś. A na czkawkę zawsze piję 1 lub 2 szklanki wody i Młodemu przechodzi.

reklama
Do góry