Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zamowilam wczoraj rano, dostalam wiadomość z UPS że dziś dostanę paczkę. Jak tylko przyjdzie i go sprawdzę to zdam Ci relacje [emoji16][emoji16]@Dzoana88 Kochana, masz ten detektor?
13+0 To początek 14 czyli początek II trym ?? [emoji16][emoji16][emoji16]A wiec czekam [emoji5]
Wiesz co, nie mam pojęcia ale na logikę chyba tak ... ja mam dziś akurat 13+1
Edit: wyczytałam teraz ze zaczyna się od 14 tc
Czyli o 12+0 ??? Na Internecie nie mogę znaleźć wprost A jestem ciekawa, napewno zapytam we wtorek na badaniach hehe.Moim zdaniem 13 tydzień to już drugi trymestr
Chyba 13+0 bo wchodzimy już w 4 miesiącCzyli o 12+0 ??? Na Internecie nie mogę znaleźć wprost A jestem ciekawa, napewno zapytam we wtorek na badaniach hehe.