reklama
godzbal
Fanka BB :)
no ja ma od kilku dni, kiedyś mi się zdarzało, ale po jakimś wysiłku, a teraz mój wysiłek, to tyle co pójdę na spacer, czy do lodówki zrobić coś do jedzenia.... zagadam w pt z lekarzem.@godzbal mi koła że już w cholerne czasu. I będę zapisywać Ala się do kardiologa. Bo mam za częste te migotania i koleżanki mnie wysyłają.
A korzystasz z aplikacji? Jeśli tak to sprobuj wejsc tak.:A jak wygląda te zamknięte forum? Jaka informacja Wam się pojawia jak tam dolaczycie? Bo mi tu jakieś różne cuda mrygaja
Wszystkie fora potem fora zamknięte. Jeśli masz dostęp do forum, to powinno ci wyświetlić
Paryżanka
Musi być bokiem dzidziuśU mnie i dzidzi wszystko ok. Maleństwo 36mm [emoji3059] musicie mi powiedzieć czy da się z tego zobaczyć płeć, bo ja kompletnie nie rozumiem tego wróżenia [emoji23]Zobacz załącznik 1002104
Niespodzianka
@LittleStar @Søde85 też jak widzę jakieś ślady to mam stan przedzawałowy i panika. Tysiąc myśli na sekundę przychodzi do głowy. Gin mi tłumaczył, ze czasem tak jest, że mam bardzo przekrwioną i wrażliwą błonę śluzową, ale i tak mi serce zamiera. Musze na spokojnie...
Dziewczyny jestem totalnie bezproduktywna. Mięsko i włoszczyzna na rosół jest, chęć ogromna też, ale żeby zrobić... hmmm... Leżę. Czuję totalną niemoc od tygodnia chyba. Robię co konieczne (a czasem i tego nie) - w końcu zakopię się w bałaganie, albo mnie pająki w pajęczynę owiną
Dziewczyny jestem totalnie bezproduktywna. Mięsko i włoszczyzna na rosół jest, chęć ogromna też, ale żeby zrobić... hmmm... Leżę. Czuję totalną niemoc od tygodnia chyba. Robię co konieczne (a czasem i tego nie) - w końcu zakopię się w bałaganie, albo mnie pająki w pajęczynę owiną
Bafinka
Ja też nie mam weny.. niby ciągle coś robię ale wszystko mnie tyle sił kosztuje jakbym tony kamieni nosiła...
Wczoraj upiekłam ciasto i chyba na moją zgubę.. cały czas ppdjadam.. idealne na moje kwaśne ciążowe smaki ... Wisnie i budyń [emoji39]
Wczoraj upiekłam ciasto i chyba na moją zgubę.. cały czas ppdjadam.. idealne na moje kwaśne ciążowe smaki ... Wisnie i budyń [emoji39]
godzbal
@Bafinka moje ulubione połączenie [emoji16] wiśnie i budyń [emoji173]️ ja od kilku dni mam zamiar upiec buchty z serkiem i jagodami. Jak widać na planach stanęło....
@Niespodzianka u mnie tak samo, czekam aż mnie brudy podłogowe zjedzą i pranie do prasowania wyjdzie z kosza mnie zatłuc, bo tylko bym leżała i leżała....
@Niespodzianka u mnie tak samo, czekam aż mnie brudy podłogowe zjedzą i pranie do prasowania wyjdzie z kosza mnie zatłuc, bo tylko bym leżała i leżała....
kiniusia1987
Początkująca w BB
Cześć dziewczyny. Dziś byłam na tych badaniach Pappa. Już mam wyniki ale nic z tego nie rozumiem. Nie są przeliczane w mom., nie ma nic o trisomiach. Może wy macie jakiś przelicznik?
B -HCG 62.63 IU/L
PAPPA 7.82 IU/L
B -HCG 62.63 IU/L
PAPPA 7.82 IU/L
reklama
MadalenaWedel
Hej nie spotkałam się z przelicznikami, na wynikach powinnaś mieć podane wartości w zależności od tygodnia w którym jesteś i tam jest 5 centyl, mediana i 95 centyl. Resztę co do ryzyka dowiesz się raczej już na USG bo wtedy wszystko na raz do programu wprowadzająCześć dziewczyny. Dziś byłam na tych badaniach Pappa. Już mam wyniki ale nic z tego nie rozumiem. Nie są przeliczane w mom., nie ma nic o trisomiach. Może wy macie jakiś przelicznik?
B -HCG 62.63 IU/L
PAPPA 7.82 IU/L
A z ciekawości, w którym tygodniu jesteś? [emoji3526]