V
Vel
Gość
To super, że wszystko dobrze. Teraz ja się nie będę mogła doczekać i ciekawa jestem czy u mnie będzie miał za tydzień jakieś podejrzenia co do płuci.
Dziewczyny ja tez tak pomyślałam jak wy, ze chodzi o gerberki te słoiczki
Dziewczynki ja już dawno po badaniach [emoji5] Wszystko jest Ok, dzidzia póki co wyglada na zdrowiusienka, nic jej nie dolega i UWAGA... wychodzi na to ze jestem bardziej styczniowka, bo tam mi obliczyli termin wg OM 31.01 a wg USG 27.01 dziś 12+3 i UWAGA nr 2! Doktorek twierdzi ze to dziewczynka... pytam na ile procent? Mówi na 100 No to pięknie ... Bo z mężem marzymy o synku ... ale mimo wszystko najważniejsze żeby dzidziuś był zdrowy i córeczkę będę kochać równie mocno [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
@Julika.s Trzymam kciuki [emoji110][emoji110]
Aha i jeszcze jedno ... mogę spokojnie polecić ta klinikę a tym bardziej doktora u którego byłam Może średnio mi się spodobało ze określił już płeć na 100% bo moim zdaniem nikt nie powinien tego jeszcze z taka pewnością mówić już na pierwszych prenatalnych ale ogólnie jestem bardzo zadowolona, wszystko nam pokazał po kolei tłumaczył, wsztseko dokładnie sprawdził, puścił serduszko, nawet pokazał nam obraz w 3D także dziewczyny które ida do Sodowskiego- jak najbardziej dobry wybór [emoji5]️