reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

reklama
Jeju dziewczyny jak się zdenerwował, aż znowu dostałam tych migotań.!! Koleżanka siedzi w pracy i dzwonią do niej ze z jej matka jest słabo. Że chyba ma zawał. I ona daje instrukcje co robić... Aż sama musi lyknac neospazmine, bo zaczęło ja kuc w serducho. No to ja próbuję opanować sytuację i podrzucam jej pomysły co ma robić, ale kosztowało mnie to tak dużo opanowania, że zaczęło mi migotac serducho też. Teraz już się ogarnęłam.. I myślę sobie ze dom wariato normalnie. I dziś pominelysmy się z powołaniem... Powinnyśmy pracować na kardiologii, a nie na ortopedii... Masakra

Jeju dziewczyny jak się zdenerwował, aż znowu dostałam tych migotań.!! Koleżanka siedzi w pracy i dzwonią do niej ze z jej matka jest słabo. Że chyba ma zawał. I ona daje instrukcje co robić... Aż sama musi lyknac neospazmine, bo zaczęło ja kuc w serducho. No to ja próbuję opanować sytuację i podrzucam jej pomysły co ma robić, ale kosztowało mnie to tak dużo opanowania, że zaczęło mi migotac serducho też. Teraz już się ogarnęłam.. I myślę sobie ze dom wariato normalnie. I dziś pominelysmy się z powołaniem... Powinnyśmy pracować na kardiologii, a nie na ortopedii... Masakra

O mamo! Można się zdenerwować. Współczuję takich nerwów :(

Moje drogie! Zapraszam na jeszcze ciepłe buchciki [emoji173]️[emoji16]
IMG_3829.JPG

Ja też na urlopie i zawsze wtedy mi najwiecej głupot do łba przychodzi [emoji16]
A jesteś przynajmniej gdzieś poza domem? Bo ja niestety nie... Mąż nie ma teraz urlopu :/ i niby fajnie, bo można odpocząć, ale te wszystkie dziwne dolegliwości spędzają mi czasem sen z powiek. Hormony napędzają mi tak myśli, ze serdecznie współczuje mojemu mężu ;)

Ale w sensie ze nie można łososia wędzonego na zimno, ale zrobionego na patelni z makaronem?? W sensie on jest później jeszcze przesmażony, to chyba można ?? Bo jadłam już kilka razy o_O

Ja już jestem od 3 lipca, po wizycie w 10 tc wzięłam już l4 bo pracuje w żłobku z malutkimi dziećmi i była kupa roboty :unsure:
Smażony jak najbardziej, uwielbiam :) pisałyśmy o wędzonych jybkach :)

reklama
A jesteś przynajmniej gdzieś poza domem? Bo ja niestety nie... Mąż nie ma teraz urlopu :/ i niby fajnie, bo można odpocząć, ale te wszystkie dziwne dolegliwości spędzają mi czasem sen z powiek. Hormony napędzają mi tak myśli, ze serdecznie współczuje mojemu mężu ;)

Tak. Jesteśmy u moich rodziców nad morzem [emoji4] trochę inaczej, ale wiem jak to jest, jak się na wolnym w domu siedzi, ja sobie miejsca znaleźć nie mogę. Co to będzie na l4 [emoji6]

@MadalenaWedel możemy się wymienić po kawałku [emoji16][emoji173]️ smacznie wyglada Twój serniczek [emoji173]️

Do góry