Hejka w piękny, słoneczny dzień. Dzisiaj wstawałam 3razy na siku, z każdym wstaniem miałam gorsze mdłości [emoji23] ja już to przyjmuję ze śmiechem, bo przynajmniej to mi na zdrowie wyjdzie [emoji16]
@Jotka_Szczotka oj przyznaję Ci rację, ja się w weekend wieczorem boję wyjść sama z psem, bo niestety nie czuję się zbyt bezpiecznie. Niestety, u nas sytuacja jest spokojna, ale na świecie, to jakiś armagedon.
@Megan22 Ty szczęściaro! (Odpukałam w niemalowane
) liczę, że chociaż Tobie pójdą w niepamięć [emoji6] u nas wczoraj lało i była burza.
A co do testu pappa, to w sumie nawet nie wiem jak jest u nas. Dowiem się pewnie na wizycie poniedziałkowej.
@Colorado1989 dzisiaj robię buchty, poczęstuję Was też [emoji16] jak jestem u rodziców, to mam raj z wypiekami, bo ja lubię piec, a oni zjadać
co do dojrzałego macierzyństwa.... ostatnio rozmawiałam z koleżanką (urodziła jak miała 26lat) i mówię jej, że dziecko pewnie za rok, dwa. A ona do mnie: a nie będzie Ci wstyd, że będziesz starą matką? [emoji23] w tym roku skończyłam 30, a dają mi na szczęście mniej. Nie lubię generalizowania typu stary młody :/ każdy ma jakiś swój czas i tyle. Każda z nas i to nieważne w jakim wieku, będzie wspaniałą mamą.
Pozdrawiam Was moje drogie i idę odwiedzić ogród przed domem