reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

reklama

Załączniki

• 20190701_181856.jpg
    20190701_181856.jpg
    836,7 KB · Wyświetleń: 93
jutro rano idę na wszystkie badania a 19.07 mam genetyczne. Kolejna wizyta u mojego gina 29.07 dopiero.
Niestety ze względu na moje wcześniejsze historie odradzil urlopu za granicą, w ogóle lotu samolotem, jedynie autem w odległości do 3h Jazdy. a palilismy się na Grecję w tym roku.

Ja dostałam l4 na tydzień bo niestety lekarz generalny może tylko takie wystawić w dodatku wystawił mi na „grypę”, l4 ciążowe wystawia tylko ginekolog. Wiec chyba spróbuje się dobić do mojego ginekologa trochę wcześniej bo wizytę mam dopiero 25 lipca :( chociaż tam do niego dostać się to graniczy z cudem.

@Kasia654 wspolczuje [emoji33] a taka ochote na nie miałaś ehh :/

@Mila93 ja w sobotę od południa nie umialam wstac z lozka a jak wstawalam to tylko na wymioty i bylo mi ciągle zimno

@paulina.blachut ja w pierwszej ciąży brałam luteine od 8 tyg bo trochę krwawilam raz ale wszystko było ok a później brzuch mi sie napinał także mialam prawie do końca [emoji86] ciekawe jak będzie teraz..
Po wizycie dopochwowo zawsze trochę plamie [emoji14]

@Anabela82 aaajc super widok [emoji173]️ taki juz wyrazny mały człowieczek [emoji7] mam nadzieje ze 9.07 tez juz bedzie u mnie podobny widok :)

Ja właśnie sie zastanawiam czy jutro jechać na krew czy w środę.. Zobacze od samopoczucia [emoji14] musze do tej wizyty za tydzień sie wyrobic [emoji14]

@Paryżanka ładny juz malutki brzuszek :) Powodzenia żeby ci sie udalo zdobyć to l4 :) tobie podwójnie potrzebne [emoji14]

Padam już dzisiaj, kładziemy sie z synusiem spać :) Dobranoc :*

A mój rodzinny wystawił mi na 3 tygodnie do wizyty bez problemu.
Ja dostałam l4 na tydzień bo niestety lekarz generalny może tylko takie wystawić w dodatku wystawił mi na „grypę”, l4 ciążowe wystawia tylko ginekolog. Wiec chyba spróbuje się dobić do mojego ginekologa trochę wcześniej bo wizytę mam dopiero 25 lipca :( chociaż tam do niego dostać się to graniczy z cudem.

A mój rodzinny wystawił mi na 3 tygodnie do wizyty bez problemu.
Co kraj to obyczaj, ja mieszkam we Francji hyh no nic od jutra już spróbuje dzwonić do mojego gina, może mnie przyjmie wyjątkowo. Mój lekarz sam mi polecił ze powinnam już zostać na chorobowym do końca rozwiązania bo ciąża mnoga jest z wysokim ryzykiem. Wszyscy mi to powtarzają co potęguje mój stres jak pomyśle ze nie dostanę tego zwolnienia. Nie chce później płakać jak nie daj boze coś.. przez głupia prace nie chce sobie życia popsuć. Maluszki teraz najważniejsi :)

reklama
Do góry