reklama
paulina.blachut
Fanka BB :)
rano i wieczoremIle bierzesz luteiny ?
paulina.blachut
Mnie teraz nie było dwa dni w domu dziś był pogrzeb dziadka mojego męzą którego bardzo lubiłam płakałam jak bóbr na pogrzebieHej mamusie.
U mnie trochę latania załatwiania, zmarła nam babcia staruszka (93 lata) , wszystko na mojej głowie. Od tego chodzenia pobolewa trochę podbrzusze, więc staram się teraz leżeć.
Z objawów senność to utrapienie, jestem do niczego. I ból piersi.
Ja wyniki pójdę robić chyba w poniedziałek żeby na piątkową wizytę już mieć.
Wzruszyłam się jak czytałam wasze historie z mówienia o ciąży mężowi, nawet ta wersja przy patelni mnie wzruszyła.
paulina.blachut
Dziewczyny może informacje o wieściach z wizyt w osobnym temacie będziemy umieszczać co wy na to ? tu takie ogólne pogadanki mamy a założyłabym temat wieści z wizyt i kto by chciał informować jak tam wizyta dodać zdjecia z usg to tam?
V
Vel
Gość
Jak dla mnie za dużo tych wątków.Dziewczyny może informacje o wieściach z wizyt w osobnym temacie będziemy umieszczać co wy na to ? tu takie ogólne pogadanki mamy a założyłabym temat wieści z wizyt i kto by chciał informować jak tam wizyta dodać zdjecia z usg to tam?
Koliberka
Popieram. Zrobi sie taki smietnik. Do kazdego tematu nowy watek.Jak dla mnie za dużo tych wątków.
Paryżanka
Ja niestety nie mam czasu na śledzenie miliona wątków. Wole zostać przy jednymDziewczyny może informacje o wieściach z wizyt w osobnym temacie będziemy umieszczać co wy na to ? tu takie ogólne pogadanki mamy a założyłabym temat wieści z wizyt i kto by chciał informować jak tam wizyta dodać zdjecia z usg to tam?
godzbal
Popieram. Zrobi sie taki smietnik. Do kazdego tematu nowy watek.
Też tak uważam. Dla mnie ten jest wystarczający.
reklama