paulina.blachut
Fanka BB :)
Dostałam betę rośniemy ładnie [emoji1696][emoji3059]Ostatni okres miałam 6 maja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dostałam betę rośniemy ładnie [emoji1696][emoji3059]Ostatni okres miałam 6 maja
Podziwiam że sama [emoji50][emoji50]. Piękne włosy i kolor też ja mam fryzjera na początku sierpnia i też zetne na taka długość jak Ty. Teraz mnie denerwuje to suszenie ich, prostowanie. A jeszcze dochodzi codzienne mycie to już w ogóle.Mi to samo. Strasznie się przetłuszczają odkąd zrobiłam test ciążowy miałam włosy do pasa a tydzień po teście ścielam do ramion (sama)... co do syfkow na twarzy to tez tragedia.. ale za to paznokcie rosną mega szybko i się nie łamią Zobacz załącznik 986959
Dziękuje! A no z takimi to ulga hehPodziwiam że sama [emoji50][emoji50]. Piękne włosy i kolor też ja mam fryzjera na początku sierpnia i też zetne na taka długość jak Ty. Teraz mnie denerwuje to suszenie ich, prostowanie. A jeszcze dochodzi codzienne mycie to już w ogóle.
Wow !!! Super przyrost !!! Gratulacje !!! Ja nadal czekamDostałam betę rośniemy ładnie [emoji1696][emoji3059]Zobacz załącznik 986962
Zgubiłaś, czy nabyłaś zapasową. Ha ha...A ja zapuszczam włosy! I super że mi przpomnialyscie muszę iść do paczkomatu po głowę!!!!!
No piękny dxidziulek widzimy się na porodówce kochana
Mam wyniki beta 1533 !!!Wow !!! Super przyrost !!! Gratulacje !!! Ja nadal czekam
Dziewczyny padam! Zrobiłam dzisiaj łącznie 7km, nogi mi włażą w dupę [emoji23]
A jeszcze po pracy szlam z buta z „Wenecji” do „dystryktu” [emoji23] jak zalegnę na kanapie, to nie będzie zmiłuj.
Wiecie co? po pobraniu wyszły mi ogromne sińce na dwóch łapach. Uciskałam, tak jak zawsze a tu bach...
Oddawałam krew honorowo kilka lat i nigdy nie miałam choćby jednego siniaka