reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

Witam kobietki wieczorową porą znow ja. Przepraszam, że tak wam się wtryniam w wątek, ale już fiksuje, a wiem, że wy już testowałyście niewiele wcześniej ode mnie i chciałam Was spytać czy to ja fiksuje czy tutaj na tych testach jest leciutki, prawie, że niewidoczny cień kreski przy T+?

Rano zrobie następny test gdy od razu wstanę z moczu po całej nocy i zobaczymy co wtedy wyjdzie.
Ja w sierpniu tamtego roku urodziłam córeczkę, ma już 10 miesięcy, nadal karmimy piersią, okres mi jeszcze nie wrócił od porodu. Ale wiem, że jest możliwość owulacji bez okresu. I zastanawiam się czy się udało czy nie.

Nie mogłam zrobić zdjęcia bliżej, bo aparat mi nie łapał ostrości, ale mam nadzieje, że jeśli rzeczywiście coś jest z ta drugą kreska to, że dostrzeżecie. I przepraszam, że tak wam się tutaj narzuciłam, ale już wariuje i potrzebuje kogoś zdania z zewnątrz. Zobacz załącznik 984086Zobacz załącznik 984087
Ja tam po cichu gratuluję, bo kreskę widać. Szkoda że nie wiesz który masz dnien cyklu... Możesz orientacyjnie wyliczyć od dnia porodu..

reklama
Ja tam po cichu gratuluję, bo kreskę widać. Szkoda że nie wiesz który masz dnien cyklu... Możesz orientacyjnie wyliczyć od dnia porodu..

Nie dziękuje żeby nie zapeszyć [emoji5] ale skoro już tak wam się wepchalam 2 razy w wątek to rano oczywiście dam Wam znać jak wyszedł test. Pewnie by był termin na marzec. Przytulanki były 18 czerwca. Minęło 23 dni od tamtego. Wiec nie wiem dokładnie jak by to bylo. I jeśli test wyjdzie to miałam pewnie jakoś wtedy owulacje bez okresu, tez możliwe.

W tej ciąży co byłam z córcia to zaszłam w ciąże jakoś tez właśnie pod koniec października i urodizlam 4 sierpnia.

Nie dziękuje żeby nie zapeszyć [emoji5] ale skoro już tak wam się wepchalam 2 razy w wątek to rano oczywiście dam Wam znać jak wyszedł test. Pewnie by był termin na marzec. Przytulanki były 18 czerwca. Minęło 23 dni od tamtego. Wiec nie wiem dokładnie jak by to bylo. I jeśli test wyjdzie to miałam pewnie jakoś wtedy owulacje bez okresu, tez możliwe.

W tej ciąży co byłam z córcia to zaszłam w ciąże jakoś tez właśnie pod koniec października i urodizlam 4 sierpnia.
No zakładając że Bobo sexy były 18maja (bo chyba zrobiłaś literówkę) i zakładając że wtedy też była owulacji to termin bed, iesz miała bardziej na początku lutego :p wg moich obliczeń :D oby ten ten okazał się być pozytywnym!!! :) trzymam rano kciukasy!

No zakładając że Bobo sexy były 18maja (bo chyba zrobiłaś literówkę) i zakładając że wtedy też była owulacji to termin bed, iesz miała bardziej na początku lutego [emoji14] wg moich obliczeń :D oby ten ten okazał się być pozytywnym!!! :) trzymam rano kciukasy!
Czytalam że do pierwszego dnia ostatniej miesiączki dodaje się 7 dni a później odejmuje 3 miesiace i bach jest termin [emoji16][emoji16] ja tam nie wiem bo nie mam doświadczenia [emoji4][emoji4] moj wyliczył mi Internet [emoji16]

No zakładając że Bobo sexy były 18maja (bo chyba zrobiłaś literówkę) i zakładając że wtedy też była owulacji to termin bed, iesz miała bardziej na początku lutego :p wg moich obliczeń :D oby ten ten okazał się być pozytywnym!!! :) trzymam rano kciukasy!

Tak, miałam na myśli maj, a napisałam czerwiec [emoji23] i racja, byłabym wtedy z Wami tutaj na wątku jeśli tak liczyć od dnia tamtego [emoji5]

@nutka83 niestety nie zrobiłam badania moczu :/ ale jutro od razu zaniose do laboratorium ;) mam nadzieje że lekarka do której pójdę bedzie w stanie mi pomóc ;)

reklama
Do góry