reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

Ja planuje pracować do 8
Hej dziewczyny, jak Wasze samopoczcie w takie upaly? U mnie fatalnie- tsmperatura w biurze bez klimy 31,5 stopnia... chcialam jak najdluzej pracowac ale nie wiem czy te wakacje przetrwam. A wy pracujecie czy w domku?
ja planuje pracować do 8 miesiąca :) u mnie na szczęście jest klima

reklama
Dziękuję dziewczyny :) ja już od kilku lat siedze na tym forum, najpierw staraczkowe, pozniej lipcowe mamy :D teraz na zamkniętych głównie i jakos dziwnie mi znowu do tego wszystkiego wracac[emoji23] nie wiem czy to ogarnę :D

Zaczarowana, fajnie ze juz po wizycie :)

Julika, ja oprocz uczucia w podbrzuszu czasami jak na okres tez brak innych objawów :)

Jotka, może kup sobie cos na poparzenia zeby sobie ulżyć [emoji14] ja chodzilam co jakis czas na solarium bo ogólnie słońce slabo mnie łapie ale jak zlapie to tez od razu na czerwono [emoji86][emoji86]

No one ręce są teraz jak pecinki... Właśnie się wykapalam i wysmarowalam... Ręce mnie się pala dosłownie.... Może jakoś pospie... Najgorsze jest to że martwię się co z jutrzejszym dniem... Chciałam się poopalac a tu doopka :p

Hej dziewczyny :) Dziś mam pierwszą wizytę. Strasznie się stresuje. Jeszcze mnie jakis robal wczoraj ugryzł w łokieć i wyszedł mi obrzęk na jakieś 8 cm i boli jak cholera. Nigdy nie miałam aż takich reakcji alergicznych. Czy to możliwe, że tak organizm reaguje przez ciążę?

Hej dziewczyny :) Dziś mam pierwszą wizytę. Strasznie się stresuje. Jeszcze mnie jakis robal wczoraj ugryzł w łokieć i wyszedł mi obrzęk na jakieś 8 cm i boli jak cholera. Nigdy nie miałam aż takich reakcji alergicznych. Czy to możliwe, że tak organizm reaguje przez ciążę?
Nieee, myślę że ugryzł Cię jakieś chilerstko jakąś konska Mucha albo trzmiel.... Ewentualnie jak w nocy to pająk... Mnie jak taka mrówka czerwona udziabie to też mm mega placka...
Witam być może do was dołączę, zrobiłam rano test wyszła druga blada. Ale właśnie siedzę czekam na badanie beta. Trzymajcie kciuki.
Witaj i trzymam kciuki :)

Ja się witam spieczenie. Przez noc poparzenia trochę ustąpiły, ale i tak boli :( no ja to tak zawsze muszę w lato. Masakra... Noc mega spokojna :)

reklama
Hej dziewczyny!
@wesa witam ciepło i życzę ciąży ;)
Mi się dziś takie koszmary śniły że masakra. Jakaś starsza pani się nade mną znęcała :p na szczęście noc się skończyła ;) miłego dnia

Do góry