reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

reklama
Serio sporadczny ? U mnie dzień bez kózki to dzień stracony [emoji1787][emoji1787] działam tym co ustami się odciaga. Ale marzy mi się beaba
Serio! Czasami widze ze ma tam gdzies na boku cos co mu nie przeszkadza to nie odciagam. Dopiero jak jakos furczy albo ma duzo. Bo tez słyszałam ze im wiecej sie "grzebie" tym sluzowka jeszcze więcej produkuje

A ja mam pytanie troche dziwne, z innej beczki. Trzymacie w domu kwiaty? Czy sa jakies ktorych nie mozna przy niemowlaku? Ja mam takie raczej proste w obsludze jak skrzydlokwiaty, dracene, fikusa (ktory podobno jest trujacy). Zastanawiam sie czy zanim Roma zacznie chodzic trzeba im szukac miejscowek na podwyzszeniu
Nie dziwne. to bardzo dobre pytanie. Ja mam duze kwiaty doniczkowe, stoja na podlodze i czesc z nich po zjedzeniu np kawałka liścia jest trująca. Wiec mimo ze je kocham i z racji wykształcenia (arch. Krajobrazu) lubie sie nimi otaczac to tw trujace bede musiala gdzies wywiezc.

A ja mam pytanie troche dziwne, z innej beczki. Trzymacie w domu kwiaty? Czy sa jakies ktorych nie mozna przy niemowlaku? Ja mam takie raczej proste w obsludze jak skrzydlokwiaty, dracene, fikusa (ktory podobno jest trujacy). Zastanawiam sie czy zanim Roma zacznie chodzic trzeba im szukac miejscowek na podwyzszeniu
Fikus Beniamin mam i nie słyszałam by był trujący. Dfenbachia która jest trującą. Inne są bezproblemowe. Oba stały przy synu jak był mały na podłodze w salonie i ich nie ruszał. Po remoncie mam je na parapecie w salonie, więc jakby co mała ich nie ruszy.

Takie male lapki czasami lubią poprobowac wszystkiego dookola, z reszta juz to sie dzieje :D wiekszosc mam malych, ktore moge postawic na mleblach bo niestety mamy okna bez parapetow ale mam jedna duza dracene i musi stac na podlodze :(
@Kurcia tez mimo tego ze nie mam ręki to bardzo lubię miec kwiaty, robią fajny klimat a jeszcze jak oczyszczają powietrze to miodzio w krk :D

Ps. Bylas w parku Wyspianskiego? :D

Dziewczyny,
jakiej firmy polecacie biustonosze do karmienia? Głównie chodzi mi o usztywniane lub półusztywniane.
Ja mam dwa Alles Mama i są całkiem w porządku, ale szukam czegoś jeszcze.

Takie male lapki czasami lubią poprobowac wszystkiego dookola, z reszta juz to sie dzieje :D wiekszosc mam malych, ktore moge postawic na mleblach bo niestety mamy okna bez parapetow ale mam jedna duza dracene i musi stac na podlodze :(
@Kurcia tez mimo tego ze nie mam ręki to bardzo lubię miec kwiaty, robią fajny klimat a jeszcze jak oczyszczają powietrze to miodzio w krk :D

Ps. Bylas w parku Wyspianskiego? :D
Nie bylam jeszcze. Ale na pewno sie wybiore!!!
Dziewczyny,
jakiej firmy polecacie biustonosze do karmienia? Głównie chodzi mi o usztywniane lub półusztywniane.
Noppies na zalando. Super są. Mega wygodne.

Czy ktoras z Was uzywa pieluszek Muumi baby? Podobno jako jedyne w pl nie sa barwione chlorem i nie maja zadnej chemii. Mam zamiar przetestowac ale moze juz ktoras z Was probowala?

reklama
Dziewczyny,
Osobiście posiadam firmy Verbrasi Link do: VerBraSi.pl sklep internetowy z bielizną damską Kupowałam na promocji - 50% u nich w salonie. Jestem bardzo z nich zadowolona.
Dziś zamówiłam sobie z Esotiq, mają przecenione. Zobaczę czy przypadnie mi do gustu.
Czy ktoras z Was uzywa pieluszek Muumi baby? Podobno jako jedyne w pl nie sa barwione chlorem i nie maja zadnej chemii. Mam zamiar przetestowac ale moze juz ktoras z Was probowala?
U nas póki co kończymy zapasy Pampers.

Ostatnia edycja:
Do góry