reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
ze spotkaniem to byloby fajnie sie spotkac wszystkie razem:):):)
juz sie tez zapisalam:)

mamaszymusia czekam na twoje 2 kreseczki a moze lepiej napisze ze nasze... trzymam kciuki:)

bibiana twoje sny sa napradwe cudowne i wiarygodne:) teraz niech ci sie przysni ze ty jestes w ciazy

Malinkaizi jeśli chodzi o syropek na kaszek polecam rubital bezpieczny dla kobiet w ciąży ja brałam dostałam takiego kaszlu w 3-cim miesiącu że myślałam że płuca wypluję a co do syropku z cebuli to pokroj cebule najlepiej dwie włóż do słoika zasyp dosyć dużą ilością cukru zamknij słoik i połóż w ciepłym miejscu.

Czytam Was codziennie Kochane Dziewczynki i trzymam za Was wszystkie kciuki a dla Waszych kochanych Aniołeczków zapalam światełka
[*]
[*]
[*]
Spokojnej nocki Dziewczynki buziaki dla Was :*

Kasiulek1984
dziękuję za odpowiedz-wczoraj już na wieczór sobie wzięłam dwie łyżeczki syropku z cebuli i dziś od rana będę się nią kurować jak nie pomoże to znów pójdę do apteki po pomoc.

A powiedzcie mi jeszcze ile tego syropu mogę brać????ile łyżek???

Wstawać mamuśki bo mi się nudzi bez was;(

Malinka ja brałam po dwie tzn rano jedną łyżkę stołową i wieczorem drugą :) ciepła herbatka z cytrynką i do łóżeczka :) napewno pomoże :) Życzę miłego dnia uciekam do pracy buziaki Dziewczynki :* Światełka dla Aniołków
[*]
[*]

Witaj Sylwuś dołączam się z kawusią:) A czemuż to tak ciężka nocka u ciebie jakieś dodatkowe stresy ,co tam po główce chodzi hmm??

Kochana wcześniaki mają to do siebie ,że mają osłabiony organizm nie martw się niedługo im to wszystko minie,nie możesz się tak wszystkim naokoło denerwować bo tobie spokój też jest potrzebny.

reklama
Do góry