reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Gosiu u kogoś to ja i bez mrugnięcia mogę powiedzieć jaki ma kaszel tak się nauczyłam rozróżniać u moich dzieci ale u siebie nie słyszę:((( a jak pytałam rodzinę to oczywiście jedni,że mokry,drudzy,że suchy - jak dla mnie to chyba jednak suchy.
sylwetka74 zazdroszczę ci tego zamiłowania do zimna ja bym mogła mieszkać w zdecydowanie gorącym klimacie;)
dominikaknika ślicznie wygląda to o ,że takie duże mi się podoba tylko żeby się ktoś zaraz nie połasił podpisałaś jakoś??? Miód mam a jakże z własnej pasieki do herbaty zamiast cukru sobie słodzę ale z mlekiem nie przepadam;((
Syrop z cebuli-moja teściowa zawsze robiła a ja nie wiem jak -pomocy!!!!!

reklama
Dziękuję Gosiu syropek już się robi nie wiem tylko czy to trzeba przykryć albo zakręcić;(

Dominiczko mam nadzieję,że nikt nie weżmie ale tak na wszelki wypadek następnym razem jak będziesz u Nikoli to weż ze sobą marker i podpisz-'Strzeżonego Pan BÓg strzeże "jak to powiadają u nas ostatnio wkład elektryczny ukradli więc wiadomo jak jest;(((

Ostatnia edycja:
Domi-piękne, u mnie by juz go nie było. A może, jest tak inne, ze go nikt nie ruszy. Oby!!!
Malinka, jest jeszcze dobry korzeń imbiru, np. do herbaty, a potem powolutku sobie zjedz (podtrzymując w buzi). Rozgrzewa. Ja zrobiłam sok z imiru, miodu i cytryny. Mocny jak diabli. Codziennie, profilaktycznie po 1 łyżeczce.
Lekarze dają na kaszel suchy-leki wykrztuśne, by szybciej przeszedł w mokry i się odrywał.

Ja też miałam dziś cudny sen i co dziwne pamiętam go. Pisałm o nim na naszym forum. O mojej córci...

hej dziewuszki :) serce piękne....ja nie mam takich zdolności....

Sylwetka ja zime lubię ale nie takie mrozy:no: jak dla mnie zima też może trwac pół roku, bo dłużej na narciochach mozna pośmigać....ale tak do -5 :-D

dziołszki jak się zrobi ciepło i znajdziemy czas to można by wykombinować takie spotkanie weekendowe...znaleźć jakiś tani domek do wynajęcia i jakieś miejsce tak żeby każda miała blisko, najlepiej gdzieś w srodku( no wiecie o co mi chodzi:baffled:)

Monila zamówiłaś juz pomniczek???

Iwonko trzymam kciuki....może juz nie długo testem sie pochwalisz???
a ja dziś miałam sen, sniła mi się kolezanka z pracy ze w ciązy jest i ja jej szukałam kombinezonu i znalazłam granatowy a ona mi mówi, że taki nie może byc bo to córeczka będzie.....no i jestem w pracy i przychodzi kol, ale inna i mówi że w ciąży jest :-D

reklama
mamaszymusia2 wiesz,że ci kibicujemy postaraj się to jak ja będę miała chłopca a ty dziewczynkę to postaramy się,żebyśmy rodziną zostały-chciałabym mieć taką siostrę jak ty ale cóż mogę być teściową dla twojej córeczki;)))
Bibiana też o tym myślałam ale obstawiam za tym,żeby to było tylko nasze-babskie spotkanie.Kiepska jestem z geografii nie wiem gdzie to mogłoby być tak pośrodku ale się poszuka czegoś fajnego-wyobrażacie sobie jak by było super tak się poprzytulać -wycałowałabym Was wszystkie za te cudowne chwile z Wami przed internetem za te ciężkie dni kiedy przy mnie byłyście i za te słowa"Nasza Fasolka"

Do góry